Succeshistorier

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Succeshistorier og anmeldelser fra vores kunder

Læs vores kunders feed-back på vores successfulde implementeringsprojekter

Igennem tiden har vi modtaget en lang række anbefalinger på vores implementeringsprojekter.

Vi har samlet et udsnit af dem her, for at give indblik i og forståelse for, hvordan vores kunder oplever et IT projekt i samarbejde med NaviLogic.

Hvad mener vores kunder om os?

NemByg

NaviLogics byggeløsning skaber vækst

Da NemByg i 2014 næsten fordoblede deres arbejdskraft fra 40 til 70 medarbejdere, så havde de voldsomt brug for et mere effektivt økonomisystem, og valget faldt på Microsoft NAV og NaviLogic som leverandør. Løsningen blev leveret ifølge tidsplanen og efterfølgende har NemByg været i konstant vækst, understøttet at den effektive IT løsning. Senest er løsningen blevet opgraderet til Business Central. Jesper Holm Nielsen, NemBygs ejer, har været yderst tilfreds med den løsning NaviLogic har anbefalet, implementeringen og den løbende support.

Læs mere her.

Synoptik

International bankløsning til Dynamics NAV

NaviLogic hjalp den store detailkæde Synoptik med at udvikle en betalingsløsning til håndtering af betaling af kreditorer i Sverige i et 4-måneders langt projekt. Med Dynamics NAV i centrum, kunne Synoptik udføre direkte oprettelse af en betalingskladde og integration til selskabets bankforbindelse.

NaviLogic har med deres professionelle projektstyring, effektive kommunikation og en løsning der opfyldte vores behov gjort projektet til en succes for alle.

Læs mere her.

Modern Collection

Opgradering til Dynamics 365 Business Central i cloud

Ledelsen besluttede først at opgradere til Business Central 14 installeret i et hosting center. Det gik smertefrit, takket være NaviLogics vejledning og profesionelle udførsel. Da projektet og samarbejdet gik så fint, bestemte Modern Collection kort tid efter, at tiden var inde til det næste spring – at flytte i “skyen” på Microsoft Dynamics 365 Business Central’s Cloud løsning, og det skulle ske med NaviLogic’s support.

Læs mere her.

ASTRUP Group

Indsigt i salg og indtjening med Power BI

En af Danmarks største og international kendte legetøjsproducenter har et langvarigt samarbejde med NaviLogic. Først med Microsoft NAV, og nu med Power BI som tillægsløsning til både intern analyse, dashboard og til salgsagenter rundt omkring i Europa. Nu er de klar til at tage det næste skridt med os, da de vil opgradere deres webshop med fuld integration til Dynamics NAV.

Læs mere her.

JP Transportvask

Faktura automatisering med Dynamics NAV

En af de førende jyske virksomheder i transportvask, havde brug for en løsning der kunne gøre det nemmere og mere effektivt for deres medarbejderne at registrere bilvask og automatisere faktureringen. Efter lang tids søgen fandt de NaviLogic og samarbejdet resulterede i høj effektivisering af registreringen af bilvask, der nu foregår via APP på tablets. Månedsfaktureringen, der før tog en hel uge, kan nu også gennemføres på bare én time. Det har nu givet virksomheden mulighed for ekspandere med ny stor afdeling i Kolding.

Læs mere her.

Udenrigsministeriet

Data integration i 120 lande med Dynamics NAV

Udenrigsministeriet skulle implementere et kæmpe Dynamics NAV projekt for automatisk overførsel af NAV programmer og regnskabsdata imellem hovedkontoret i Danmark og 100 repræsentationskontorer rundt omkring i hele verden, og overførsel af data til centrals business intelligence løsning.

Projektet var så vellykket, at Udenrigsministeriet valgte at fortsætte samarbejdet med NaviLogic også efter projektets afslutning.

Læs mere her.

Kappa Bioscience

Koncern implementering af Dynamics NAV

Kappa Bioscience, en af verdens største udviklere af vitamin K2 kosttilskud, havde brug for en effektiv ERP-løsning således at hovedkvarteret i Norge og datterselskabet i Tyskland kunne følge deres ekspansions planer. Med Microsoft NAV fik de det perfekte ERP-system, skræddersyet til deres behov, takket være en effektiv implementering og god projektledelse fra NaviLogic.

Læs mere her.

WoodFloor

Integration mellem Dynamics NAV og Microsoft CRM

Virksomheden ønskede at integrere deres CRM- system med deres eksisterende Dynamics NAV version. Projektet blev en succes ved hjælp af NaviLogic’s metode med analyse, detaljeret kravspecifikation, udvikling og implementering af projektet, samt et professionelt samarbejde med Woodfloor’s CRM-partner.

Læs mere her.

Bytes & Pieces

Dynamics NAV implementeret på én uge

Den største IT-virksomhed i Mozambique, Bytes & Pieces Ltd., havde brug for en ekstern rådgiver for at skifte fra deres nuværende ERP-løsning til Micorsoft NAVision. Læs her, hvad selve firmaets direktør, Vijay Thadani, synes om samarbejdet med NaviLogic og vores CEO, Jesper Kenborg.

Læs mere her.