Modern Collection

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Modern Collection

Efter en succesfuld opgradering af Business Central on-premise, besluttede Modern Collection sig til at fortsætte opgraderingen og komme i ”skyen” med Microsofts cloud-versionen af Business Central. Denne opgradering blev også en stor succes, takket være NaviLogics professionelle håndtering og støtte

Opgraderer til Dynamics 365 Business Central i cloud med NaviLogic
1
måned for opgradering og hosting

Business Central + Power BI

Opgradere til Dynamics 365 Business Central i cloud

Jagten på den rigtige ERP løsning tog først rigtig fart da Modern Collection kom i kontakt med NaviLogic – og det viste sig at være den helt rigtige beslutning. Takket være NaviLogic’s høje professionalisme, fik de implementeret Business Central on-premise, plus Power BI til rapportering. Tilsidst, er de nu klar at tage springet ud i cloudversionen af Business Central.

Her er historien fra Modern Collections Head of Finance, Kristoffer Fuglestad:

“Efter at have haft nogle problemer med at finde den rigtige partner til vores Microsoft Business Central ERP system, begyndte vi at arbejde med Jesper Kenborg og NaviLogic i 2019. Vi lavede en opgradering til den nyeste version og skiftede til en ny server. Denne proces gik glat, og de har siden hjulpet os med at foretage flere forbedringer, herunder opgradering af vores lokale version, justering af layout på rapporter og integration af Power BI. Efter vejledning fra NaviLogic har vi besluttet, at det er det rigtige tidspunkt for os at tage springet ud i cloudversionen af Business Central, og vi er sikre på, at NaviLogic er den rette partner til at støtte os gennem denne proces.”

Med venlig hilsen
Modern Collection GmbH

Kristoffer Fuglestad
Head of Finance

www.modern-collection.de