Byggeløsning

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Byggeløsning

Mens dit marked og vækstmuligheder ændrer sig, har vi skabt et effektivt ERP-system tilpasset byggebranchen, som også kan benyttes af andre projekt-baserede forretninger.

NaviLogics byggeløsning til Business Central og NAV

Siden 2015 har vi arbejdet med at udvikle en effektiv ERP-løsning til byggevirksomheder, baseret først på Dynamics NAV (Navision), og senere på den nyere version, Business Central.

Vores løsning er specifikt målrettet til byggebranchen og tilpasses løbende til de stigende krav til digitalisering og automatisering

 

Alt du bør vide om vores løsning til entreprenør

Få bedre styr på dine byggeprojekters økonomi og opnå højere kvalitet

Ud fra vores kunders behov, og i takt med deres vækst, hos NaviLogic kan vi sikre at virksomheder opnår en større indsigt, højere produktivitet og øger indtjeningen, der vil give en mere effektiv styring på deres forretningsaktiviteter. Herunder kan du læse mere om de mange fordele du får ved at bruge vores brancheløsning.

Genkender du disse udfordringer?

Hvis du kan genkende mindst en af ovenstående, så er du velkommen til at kontakte os, for at høre mere om, hvad vores byggeløsning kan gøre for dig og din virksomhed.

Med Business Central får du et komplet overblik over materialer, tidsplaner, ressourcer, budgetter og meget mere. Faktisk er Business Central en forretningsledelsesløsning (ERP), som hjælper små og mellemstore virksomheder med at automatisere og strømline deres forretningsprocesser.

Kontakt os og kom i gang med det samme

På hvilke platforme kan løsningen implementeres?

Få flere fordele med vores brancheløsning til entreprenører

Med vores byggeløsning får du følgende fordele:

Referencer på vores byggeløsning

NemByg A/S er en af dem som har valgt NaviLogics byggeløsning, læs anmeldelsen her.

Vores løsning er bygget omkring dit firmas behov

Hos NaviLogic tror vi ikke på én talje til alle, især når det kommer til at skabe de rigtige værktøjer til entreprenører og deres projekter. Fordi ethvert firma, enhver byggeplads har sine særlige behov og udfordringer.

Derfor starter vi med en grundig analyse af dit firma og sine digitale behov, og så bygger vi løsningen i samarbejde med dig og dine medarbejdere, uanset om de er funktionærer eller timelønnede. Det kan gøres, fordi Business Central har en modulær struktur. På den måde kan vi tilbyde jer bare funktionerne du har brug for og ingen fup. Savner I yderligere tjenester eller funktioner, så kan Business Central tilknyttes til andre softwares, såkaldte tillægsløsninger eller add-ons.

Vores services inkluderer også teknisk support inden og efter implementering, samt træning af dine medarbejdere, så at I hurtigt og effektivt kan komme i gang med byggeløsningen. Vil du finde ud, hvad mere vi kan gøre for dig og dit firma, læs mere om vores professionelle services eller giv os besked med formularen på venstre.

Er du entreprenør og søger en brancheløsning, så skriv en besked til os i boksen til venstre for at blive kontaktet for en gratis og uforpligtende samtale med en af vores konsulenter.

Kontakt os og kom i gang med det samme