Byggeentreprise løsning

Brug for rådgivning?

Udfyld formularen nedenfor, så står vores erfarne konsulenter klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Byggeløsning til entreprise virksomheder

Komplet ERP løsning speciel designet til entreprise virksomheder baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central i cloud eller on-prem

NaviLogics byggeløsning til Business Central og NAV

Siden 2014 har vi dedikeret os til at udvikle en avanceret ERP-løsning, skræddersyet til byggeindustrien. Løsning er baseret på Business Central, som tidligere er kendt som Dynamics NAV (Navision).

Løsningen er udviklet i tæt dialog med Jesper Holm Nielsen, direktør hos NemByg. Han har en baggrund fra MT Højgaard, og her indså han vigtigheden af detaljeret styring af projekt økonomien. Da han indtrådte som partner i NemByg indledte han et samarbejde med NaviLogic, med det formål at designe en moderne og forbedret byggeentreprise løsning.

Den avancerede løsning er løbende blevet udbygget med nye ønsker, efter stigende krav fra vores kunder i byggebranchen. Løsningen bliver også  løbende opdateret og kører på nyeste version af Business Central i cloud eller on-prem.

 

Er du intereresseret i at vide mere om vores byggeentreprise løsning?

Genkender du disse udfordringer?

Fordele med vores branche byggeentreprise løsning

Hvilke version af Business Central supporteres?

Reference på vores byggeløsning

Vi har skabt en succes historie på implementeringen af løsningen hos NemByg A/S. Læs nærmere om casen, samt NemBygs anmeldelse her.

Start din rejse mod en smart byggeentreprise løsning, med mange funktioner og mulighed for tilpasning

Med vores byggeløsning får man et komplet ERP-system med avanceret styring af økonomi i byggeentrepriser, som er testet af mange kunder og nemt at komme igang med.

Vores løsning kan du ny og moderne løsning, der løbende tilpasses Microsoft online platform og udbygges med nye funktioner.

 
Sammen med os er du i sikre hænder. Vi har +30 års erfaring med implementering af ERP løsninger og 10 års erfaring med at forstå og levere løsningen til byggebranchen, der adresserer de typiske udfordringer, som byggeentrepriser står over for med i hvert byggeprojekt. 

Kontakt os for at starte din sikker rejse mod en ny og bedre ERP løsning.