Salg

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Salg bliver mere agilt, effektivt og profitabelt med Business Central

Med dette modul får du komplet kontrol over din salgsstrategi, fra generering af leads til oprettelse og eksekvering af salgsordrer, og med fuld integration til Outlook, Excel og øvrige Office365 applikationer

Business Centrals modul til salgsstyring

Du ved godt, hvor vigtigt det er, at have en effektiv salgsstrategi og kunne styre dine salgsaktiviteter – uanset hvilken branche din virksomhed er i og uanset om du sælger fysiske produkter eller tjenester.

Business Central giver dig et område, hvor du og dine medarbejdere kan styre hele salgsprocessen.

Fra den første kontakt med en potentiel kunde til underskriften på salgsaftalen. Alt med en brugergrænseflade som minder om den fra de andre Microsoft 365 løsninger.

Læs herunder om de mange fordele der er, ved at bruge Business Central for at øge din virksomheds salgssucceser.

Hvad kan du gøre med modulen?

Software integration

Software integration

Business Centrals salgsmodul er fuldstændig integreret med Microsoft 365 softwares, som Excel og Word samt med Outlook. BC kan også integreres med andre leverandøres software, som virker som tillægsløsninger.

Let håndtering af dine kontakter

Let håndtering af dine kontakter

Med Outlooks integration kan du importere oplysninger om dine kontakter inkl. e-mail- udvekslinger og chat, direkte fra Outlook til Business Central, som vil analysere alle samtaler for fælles elementer der vil være relevante for salget.

Adgang fra alle enheder

Adgang fra alle enheder

Som alle funktioner i Business Central er Salg fuld tilgængelig fra alle enheder – pc, tablet, mobil – og med Cloud versionen har du ikke engang brug for at downloade hver enkelt software, da du kan få adgang til alle data og kontakter direkte fra din browser.

Styr på alle de relevante data

Styr på alle de relevante data

Business Central gør det muligt at samle og vise de data, du virkelig har brug for med den integrerede artificial intelligence, som også kan integreres med andet software, som Power BI og Jet Reports, for at styrke din virksomheds business intelligence og skabe præcise og agile rapporter. Faktisk, med let aflæselige grafer og diagrammer får du og dine kolleger et komplet overblik over jeres salgsmuligheder, hvilke kundesegmenter og markeder er mest profitable, og med et højere konverteringsforhold.

Skab nye muligheder for salg og mere kundetilfredshed med NaviLogic som din leverandør

Skab nye muligheder for salg og mere kundetilfredshed

I Business Central har du overblik over de vigtigste dele af dine aktiviteter såsom dine potentielle salgsmuligheder med Salgspipeline og Muligheder sektionerne. De giver dig en værdifuld indsigt i salgsprocesserne, med muligheden for at indtaste nye salgs leads, son du nemt kan dele med dit salgsteam. På den måde bliver potentielle kunder kontaktet og behandlet på den rigtige måde og tidspunkt, som er altafgørende for din virksomheds vækst.

Nem godkendelse og rettelse af salgsfakturaer

Nem godkendelse og rettelse af salgsfakturaer

I Business Central er det nemt både at indføre godkendelsestilladelse til større salgsordrer og annullere en allerede bogført faktura, inden den betales. Det kan sker hvis f.eks. en kunde spørger efter en ændring tidligt i ordreprocessen, eller hvis du eller dine medarbejdere vil rette skrivefejl. Desuden er det også muligt at oprette en salgskreditnota.

Opsætning af en vare til salg med Business Central

Videoen viser, hvordan man sætter en vare op til salg med Business Central.

Få hjælp fra vores konsulenter

Hos NaviLogic får du adgang til dygtige og erfarne specialister inden for Dynamics 365 Business Central. Vores konsulenter og programmører er eksperter i at analysere og forstå dine forretningsprocesser på et enkel og velfungerende Dynamics ERP system. Desuden tilbyder vi dig vores omfattende kompetencer og services som sikrer, at vi kan hjælpe dig med rådgivning, support og brug af din nye ERP løsning.

Vores services inkluderer IT og digitalisering hele vejen rundt om din forretning: Fra IT strategi, forretningsrådgivning, procesoptimering, ERP, tillægsløsninger, integration til tredjepartssoftware, mobilitet og IT drift.

Kontakt os og kom i gang med det samme.