Bytes & Pieces

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Bytes & Pieces

Da Bytes & Pieces i Afrika skulle implementere Microsoft Dynamics NAV, valgte de NaviLogic i Danmark som deres leverandør, på trods af den store geografiske afstand. NaviLogic gennemførte fuld implementeringen “on site” på bare én uge

Dynamics NAV implementeret på én uge
UGE FOR IMPLEMENTERING
1

Nyt ERP + tilpasning

Dynamics NAV implementeret på én uge

I vores branche er det ikke ofte, at man kan opnå at skifte hele virksomhedens ERP-system på bare en uge. Derfor er vi meget glade – og stolte – af at kunne fortælle vores succeshistorie med Bytes & Pieces, fordi den endnu en gang viser, at professionalisme og kompetence er vores kerneværdier.

NaviLogic sørgede for at forberede hele projektet remote, fløj ind og gennemførte hele opgraderingen og implementeringen på bare én uge.

Her er historien fra Bytes & Pieces Direktør, Vijay Thadani:

“Bytes & Pieces Ltd er udbyder af IT Enterprise-netværksløsninger og er den største IT-virksomhed i Mozambique. Vi indgik samarbejde med NaviLogic’s CEO Jesper Kenborg, da vi skulle implementere Microsoft Dynamics NAV i vores virksomhed. Han stod for projektet fra start til slut fra definering af projektets omfang og rammer til dens detaljerede implementering og installering.

Skiftet fra vores nuværende system over til Microsoft Dynamics NAV gik nemt og efter implementeringen håndterede Jesper Kenborg fejlsøgningen meget professionelt. Han agerede altid meget professionel, effektiv og kompetent, og vi anbefaler gerne NaviLogic til andre, der ønsker hjælp til deres IT-implementering.

Med venlig hilsen

Bytes & Pieces Ltd

Vijay Thadani

Direktør

https://www.cesict.com/