Projektstyring

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Din projektstyring optimeres med Business Central for højere rentabilitet og kundetilfredshed

Få styr på dine projekter, på tværs af afdelinger og funktioner med dette modul

Overblik og kontrol over alle indkøbsprocesser

Er du projekt manager og skal styre projekter i din virksomhed, så vil du finde en allieret i Business Centrals projektstyringsmodul.

Med det vil du være i stand til at planlægge og efterfølge de mange og komplekse faser af din virksomheds projekter, inden for de etablerede budgetter og tidsfrister og på tværs af afdelinger og teams.

Læs mere om de mange fordele, der er ved at bruge Business Central til din projektstyring:

Hvad tilbyder modulet?

Én platform til alle dine projekter

Én platform til alle dine projekter

Med Business Central har du muligheden for at udføre alle typer projektstyringsopgaver og for at samle og styre alle de nødvendige oplysninger om jobkonfiguration og ressourceplanlægning – alt på én platforme. Modulet gør det muligt for dig at samle og dele de relevante oplysninger om budgetter og løbende fremskridt med dine medarbejdere og kunder.

Få et omfattende overblik over dine projekter

Få et omfattende overblik over dine projekter

Som projektleder har du med det modul et komplet overblik, ikke bare over de enkle jobs, men også over fordelingen af medarbejdere, maskiner og andre ressourcer, der bruges i hvert projekt. På den måde kan du styre ressourceforbruget i hvert projekt, og få et optimalt overblik over ledig kapacitet og planlagte omkostninger.

Mere effektive ressourcestyring og kommunikation

Mere effektive ressourcestyring og kommunikation

Med timesedler og brugervenlige regneark inkluderet i modulet kan du spore mængden af arbejdstid for både dine medarbejdere og maskiner, og derved få bedre styr på alle ressourcer og kompetencer involveret i projektet. Alt det, sammen med et indbygget godkendelsesworkflow, gør det muligt for dig at kunne kommunikere effektivt ud til dine kunder omkring tidsforbruget, forventede og ekstra omkostninger, deadlines og projektets fremdrift.

Bedre kontrol over opgaver og fakturering

Bedre kontrol over opgaver og fakturering

Takket være Business Centrals projektstyringsmodul får du og dine kunder et omfattende overblik over de forskellige opgaver i projekter, og faktureringsprocessen. Både i forhold til hvad der afregnes som fastprisopgaver, og hvad der afregnes efter forbrugt tid og materialer.

Arbejd med flere sprog og med udvidet tekst

Arbejd med flere sprog og med udvidet tekst

Arbejder du med et internationalt team, eller er dine kunder udenfor Danmark, kan du arbejde med flere sprog i Business Central.
Herudover kan du oprette et ubegrænset antal linjer, så du altid har den fornødne plads til at beskrive opgaver, ressourcer m.m.

Optimering og kapacitetsplanlægning

Nem processporing

Med projektstyringsmodulet kan du og dine medarbejdere definere jeres årsagskoder, så det bliver nemmere for alle at styre og spore transaktioner på tværs af projektet. For en optimal brug af denne funktion skal du bare sikre dig, at årsagskoderne er kendt af alle medarbejdere involveret i projektet.

Sådan opretter du en sag til projektstyring

Her kan du se, hvor nemt skaber du en sag for at styre dine projekter med Business Central.

Få hjælp fra vores konsulenter

Hos NaviLogic får du adgang til dygtige og erfarne specialister inden for Dynamics 365 Business Central. Vores konsulenter og programmører er eksperter i at analysere og forstå dine forretningsprocesser på et enkel og velfungerende Dynamics ERP system. Desuden tilbyder vi dig vores omfattende kompetencer og services som sikrer, at vi kan hjælpe dig med rådgivning, support og brug af din nye ERP løsning.

Vores services inkluderer IT og digitalisering hele vejen rundt om din forretning: Fra IT strategi, forretningsrådgivning, procesoptimering, ERP, tillægsløsninger, integration til tredjepartssoftware, mobilitet og IT drift.

Kontakt os og kom i gang med det samme.