Dynamics NAV

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Dynamics NAV

Vi tilbyder stadig support og udvikling af Microsoft Dynamics NAV (Navision) løsninger

Har du allerede en NAV løsning (Navision), så rådgiver vi dig gerne omkring opgradering af dit system til enten Business Central eller til den seneste version af Dynamics NAV. Dette afhænger af din virksomheds individuelle behov, og vi rådgiver dig gerne, så vi sammen finder den rette løsning.

Dynamics NAV er tilgængelig på computer, tablet og mobil

OBS: Vi tilbyder stadig support og udvikling af Microsoft Dynamics NAV (Navision) løsninger

Microsoft Dynamics NAV er et ERP eller økonomisystem, til effektiv styring af små og mellemstore virksomheders arbejdsprocesser, såsom køb, salg, service, lager og forsyningskæde, m.m.

Dynamics NAV har hjulpet mere end 100.000 virksomheder over hele verden og i Danmark med at styre deres økonomi, bogføring, service og flere arbejdsprocesser. Fordi alle processer er samlet i ét fælles system, kan alle medarbejdere få adgang til det samme system og til de samme funktioner og oplysninger. Det forøger effektiviteten og produktiviteten, samt minimerer fejl og dobbeltarbejde.

Vil du vide mere om Microsoft Dynamics NAV, så har vi skabt en FAQ side om den.

Søger du support til din Dynamics NAV-løsning, så får du hos NaviLogic adgang til dygtige og erfarne specialister inden for Dynamics NAV, som kan hjælpe dig med rådgivning, support og brug af din ERP-løsning. Kontakt os og kom i gang med det samme.