Persondatapolitik

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Elena Rulli

Marketing Manager

Persondatapolitik

Læs her, hvordan vi beskytter dine persondata, når du handler med os

NaviLogic’s persondatapolitik

Introduktion

Denne persondatapolitik redegør for, hvordan NaviLogic ApS passer godt på de personoplysninger, som opsamles på vores website, når du besøger den. Vi gør ikke kun dette fordi loven siger at vi skal, og fordi gode relationer forudsætter respekt for personlige oplysninger, men også i høj grad for at beskytte vores kunder og vores samarbejdspartnere.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Dataansvarlig

NaviLogic er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. NaviLogic kan kontaktes her:

NaviLogic ApS
H E Bluhmes Vej 45
6700 Esbjerg
Danmark

info@navilogic.dk

Personlige data

Personlige data er oplysninger om en person, som gør personen identificérbar. Navn, adresse, et identifikationsnummer, lokaliseringsdata er eksempler på personlige data.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv, men for at kunne samarbejde med dig, og levere relevant kommunikation til dig har vi dog brug for visse personoplysninger.

Vores website indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

Vi indsamler også data om, hvordan besøgende på navilogic.dk bruger webstedet, deres IP-adresse og oplysninger om browserindstillinger, og hvordan forskellige operativsystemer bruger siderne. Den slags data behandles og bruges i henhold til retten om legitim interesse og bruges til at udvikle vores hjemmeside, indhold og brugeroplevelsen, samt advertering på Google Ads, LinkedIn og Facebook.

Brug af de indsamlede data

De data og oplysninger, vi indsamler, anvender vi til ét eller flere af følgende formål:

Mere og bedre service
Personlige data hjælper os til at yde personlig service og klæder os på til at imødekomme individuelle behov. Cookies fortæller os mere om dem, der besøger navilogic.dk, og hvordan vi kan forbedre brugeroplevelsen af vores hjemmeside.

Optimering af navilogic.dk
Vi arbejder hele tiden på at optimere vores hjemmeside. Det sker også ved hjælp af de personlige oplysninger, vi indsamler.

Forbedring af kundeservice
Vores kunder forventer med rette en god og effektiv kundeservice. Vi er kendt for vores hurtige svar på support og vejledning, og data er en del af forklaringen.

Advertering
Vi har til formål at udvide vores kundebase. Derfor skal vi bruge forskellige slags online advertering, inklusiv af Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, nyhedsbrev tjenester, m.m.

Kommunikation
Kommunikation handler om at nå og forstå hinanden. Vi indsamler mailadresser, så vi automatisk kan oplyse status på vores virksomhed, og kan holde kunder opdateret om nyheder, opgraderinger, nye ydelser, osv. Modtagere kan til enhver tid afmelde sig. Nederst i alle mails, vi sender står, hvad modtageren skal gøre for at afmelde. Når besøgende på navilogic.dk har aktiveret cookies, anvender vi cookie-oplysninger til at forbedre kommunikationen med vores kunder. Læs mere om cookies her.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til at kunne betjene dig bedst muligt og tager samtidig hensyn til vores behov for at besvare forespørgsler og løse problemer. Vi opbevarer derfor kun dine personoplysninger i en rimelig periode efter din sidste interaktion med os. Når indsamlede oplysninger ikke længere er nødvendige, sletter vi dem. I nogle tilfælde kan vi behandle data ud fra statistisk formål.

Modtagere af persondata

Vi kan videregive personlige data under forudsætning af, at det er rimeligt og vedrører et af de formål, som er angivet ovenfor. Vi hverken sælger eller deler personlige data med tredjeparter, for at de kan tjene på dem. Persondata indsamlet fra vores website eller vores partnersportal Cloud Factory (cloudfactory.dk) kan dog videregives i anonymiseret form til partnere til fælles markedsføring, reklame eller anden brug.

Undtaget er tredjeparter hyret til at optimere driften og brugeroplevelsen af vores hjemmeside. Vi har indgået databehandleraftaler med disse tredjeparter.

Undtaget er også underleverandører til de lejelicensing, hosting-, drift-, og supporttjenester, som NaviLogic sælger.

Der er også indgået databehandleraftaler med disse underleverandører, som overholder persondataforordningen/GDPR.

Vi kan komme i den situation, at vi må/skal videregive persondata for derigennem at overholde lovbestemte krav, vores politikker eller for at beskytte egne rettigheder, ejendom eller sikkerhed.

Bemærk: Hvis persondata ønskes delt eller videregivet til andre modtagere end angivet ovenfor, vil der forud for indsamling og videregivelse blive indhentet samtykke.

Overførsel af data til tredjeland

Der vil være tilfælde hvor persondata overføres til tredjeparter inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Overførsler vil ske i forbindelse med, at vi enten anvender eller udbyder skybaserede tjenester i samarbejde med vores partnere. Eksempler på disse partnere er Microsoft og Cloud Factory. For hver af disse er der indgået en databehandleraftale. En opdateret liste over skytjenestepartnere kan rekvireres ved henvendelse til mailadressen info@navilogic.dk

Overførsel af persondata til lande uden for EØS

Det vil kun forekomme såfremt der er indhentet samtykke.

På vores website navilogic.dk kan der forekomme links til tredjeparters/partners websites, som vi samarbejder med. Disse websites er underlagt egne privatdatapolitikker, og NaviLogic ApS påtager sig ikke juridisk ansvar for, hvordan persondata indsamles, behandles og anvendes af disse tredjeparter/partnere.

Det er i vores interesse, at de tredjeparters webites, som vi linker til, overholder persondataforordningen/GDPR. Vi har et ansvar overfor vores kunder, og vi beder derfor om at blive informeret om tilfælde og forhold, som vurderes at være i strid med gældende regler/direktiv.

Beskyttelse af personoplysninger

Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger, og ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og har en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til vores høje sikkerhedsstandarder og beskytter dig mod at uvedkommende får adgang til dine persondata.

Spørgsmål til dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.

Spørgsmål vedrørende denne persondatapolitik eller til indsamling, behandling, opbevaring og sletning af persondata kan sendes til info@navilogic.dk.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk

Microsofts vilkår

Nedenfor finder du licensvilkår fra Microsoft som gælder for dit køb af eller abonnement på et Microsoft produkt eller en ydelse. Du bedes læse vilkårene grundigt igennem og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte NaviLogic ApS for yderligere afklaring, ved at sende en e-mail til info@navilogic.dk

GDPR

For oplysning om Microsofts politikker angående GDPR henvises til Microsofts hjemmeside her eller her, hvor Microsofts egen revisionserklæring fremgår.

Microsoft Kundeaftale

Dokumentet beskriver Microsofts standardvilkår og betingelser for Microsofts forskellige online tjenester, f.eks. Microsoft Office365, Microsoft Dynamics CRM Online, Enterprise Mobility Suite, Microsoft Intune, Microsoft Azure, Microsoft Dynamics Business Central m.m. Du kan hente aftalen her.

Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)

For at godkende NaviLogic ApS som din Cloud Solution Provider, skal du klikke på dette link.

NaviLogic ApS Microsoft Partner Account No.

Som kunde eller Microsoft partner kan du have brug for at oplyse NaviLogics Microsoft Partner Account No. 6284153 ved køb og konfiguration af en licens.

Microsoft Software License Terms

Dokumentet beskriver Microsoft standard softwarelicensvilkår for forskellige Microsoft produkter. Nedenfor finder du vilkårene for de seneste programversioner. Hvis den version du har ikke findes på listen bedes du kontakte info@navilogic.dk.

Microsoft Online Services Terms

Licensvilkårene definerer vilkårene for de produkter og online-tjenester, du køber gennem Microsofts Volume Licensing-programmer. Betingelserne opdateres løbende og findes på denne hjemmeside.

Ændringer til denne persondatapolitik

NaviLogic ApS forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre denne persondatapolitik til enhver tid.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

NaviLogic ApS
H E Bluhmes Vej 45
6700 Esbjerg
Danmark

Telefon: +45 2272 8100
info@navilogic.dk