Rådgivning og tilskud til digitalisering

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Vejen til digital omstilling med SMV:Digital

Er økonomien en barriere for at kickstarte den digitale udvikling i din virksomhed?
Så er det oplagt at søge tilskud via SMV:Digital til finansieringen af dine digitale projekter. NaviLogic er godkendt rådgiver hos SMV:Digital og hjælper dig gerne
med at blive godkendt til tilskud

Få tilskud til dine digitale projekter med SMV:Digital

Vil du forstærke din konkurrenceevne via digital udvikling og omstilling?

Så er det muligt at få økonomisk støtte til denne proces via SMV:Digital. Modsat mange andre offentlige støtteordninger, er det faktisk relativt nemt at blive godkendt til tilskud fra SMV:Digital puljerDet kræver dog at man udarbejder en ansøgning med hjælp fra en certificeret rådgiver og søger nogle af de tilbud og puljer som løbende annonceres. Her kan NaviLogic assistere, da vi har en godkendt rådgiver hos SMV:Digital. Se vores rådgiver Jesper Kenborgs profil her.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

1. Gratis online sparring
Første online møde er på 30 minuter og det er gratis og uforpligtende. Her vil du komme til at tale med NaviLogics Direktør Jesper Kenborg, der er godkendt rådgiver hos SMV:Digital.
Book mødet
2. Ansøgnings udarbejdelse
Nu projektet er aftalt og vi kan hjælpe dig med at udforme ansøgningen med alle relevante oplysninger, inkl. din virksomheds nødvendige økonomiske informationer.
Book mødet
3. Projekts gennemførsel
Hvis ansøgningen er godkendt af SMV:Digital, kan vi så gå i gang med at opstarte projektet, med behovsafklaring, kravspecifikation, opdeling af projektet i tidsdeler, m.m.
Book mødet
4. Afslutning og support
Vi hjælper med afslutrapportering og projektsafslutning hos SMV:Digital. Derudover tilbyder vi support til implementering af aftalte løsningen efter projektet er slut.
Book mødet
Previous slide
Next slide

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital er et natonalt program med formålet at understøtte små og mellemstore virksomheders digitale udvikling og omstilling. Virksomhederne kan ansøge om tilskud helt op til 250.000 kr. til indkøb af privat rådgivning inden for digital udvikling/omstilling, og herunder også optimering af virksomhedens brug af eksisterende eller nyt ERP-system.

Vil du vide mere om SMV:Digital og ansøgningsprocessen? Så læs mere her og kom igang med denne unikke mulighed: