Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet skulle implementere et kæmpe projekt, for at automatisk overføre data mellem deres Dynamics NAV systemet i hovedkontor i København Danmark og 120 repræsentationerne rundt om i verden. NaviLogic var klar til at hjælpe og leverede en fuldautomatisk løsning, der dagligt opdaterede budgetter, bogførte data, nye programmer og bruger opsætning. Efter projektets afslutning, valgte UM at fortsætte samarbejdet med NaviLogic.

Gule kron og våbenskjold med tre løver og røde hjerter i, på rød baggrund

Integration med Dynamics i 120 lande

At integrere data og implementere en effektiv kommunikation mellem 100 kontorer rundt omkring i verden og i Danmark er ikke nogen lille udfordring. Men det klarede NaviLogic for Udenrigsministeriet med bravour, da de succesfuldt implementerede Dynamics NAV. I slutningen af projektet var de så tilfredse, at de valgte at fortsætte samarbejdet.

Her er historien med Udenrigsministeriets konsulents egne ord, Jan Svendsen:

"Vi er glade for at kunne anbefale NaviLogic, som igennem tre år har gennemført projektopgaver for vores Dynamics NAV Stat afdeling.

Projektet bestod i implementering af Replikator for Udenrigsministeriet (UM) og deres 96 repræsentationer over hele verden. Projektet gik i korte træk ud på at implementere en løsning, der automatisk overførte data mellem Dynamics NAV systemet på repræsentationerne og det NAV system i Udenrigsministeriets hovedkontor i København.

NaviLogic stod med det fulde ansvar for gennemførelsen af projektet, da vi mente firmaet havde de rette og fornødne kompetencer.

Projektet blev gennemført uden problemer, og den sidste fase ”bred implementering” blev afsluttet på den planlagte dato uden forsinkelser.

NaviLogic var hovedansvarlig for følgende implementeringerne:

  • Analyse og udarbejdelse af kravspecifikation
  • Projektledelse - både over for EG, UM og andre involverede eksterne leverandører
  • Præsentationer af projekt status over for topledelsen i Udenrigsministeriet
  • Udvikling, test, dokumentation og øvrige relaterede opgaver
  • Afholdelse af statusmøder
  • Software installering
  • Software opsætning og konfigurering
  • Træning
  • Support

Udenrigsministeriet har været yderst tilfreds med NaviLogic’s håndtering af projektet.

NaviLogic’s erfaring, ansvarlighed, omhyggelighed og respekt for projektet, opgaverne, tidsfrister og vores medarbejdere, har gjort at dette projekt kunne gennemføres planmæssigt. Efter projektets afslutning, har UM valgt at fortsætte samarbejdet med NaviLogic til gennemførsel af opfølgende support og nye projekter.

Vi vil hermed gerne give NaviLogic og Jesper Kenborg de bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Udenrigsministeriet

Jan Svendsen
Business Manager, Microsoft Dynamics AX/NAV,
på vegne af Udenrigsministeriet"

www.um.dk

Sort og hvide portræt billede af en smilende mand med skæg