Priser på services

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Priser og betingelser

Her præsenterer vi vores priser, samt vores handels- og leveringsbetingelser. Således kan du på forhånd vurdere om NaviLogic kan matche dit budget

Med fuld transparens oplyser vi her vores priser. Vi er naturligvis altid fleksible i forhold til jeres behov, projektets kompleksitet og størrelse. Enhver ERP udfordring er unik og kræver et skræddersyet projekt.

Vores priser og betingelser

Vores timepriser

For projektimplementering opdelt efter ressourcer. For større projekter er det naturligvis muligt at forhandle den samlede pris, og dermed opnå den bedst mulige samlede pris.

Priserne er i DKK og EURO og beregnes pr. påbegyndt halve time.

Service typer
KonsulentydelseTræning *UdviklingProjektledelseRådgivning**
DKKEURODKKEURODKKEURODKKEURODKKEURO
1.3501871.3501871.3501871.50020800
(*) Gælder træning i standard NAV/BC og inkluderer ikke materiale. Såfremt der ønskes speciel træning f.eks i tilrettede programmer, udvikling eller tillægsmoduler, aftales og afregnes dette særskilt. Ønskes der standard eller tilpasset træningsmateriale, aftales og afregnes dette særskilt.
(**) Gælder salg af egne services og produkter, ellers betragtes det som konsulentassistance.

Klippekort

Vi tilbyder rabat ved køb af flere timer ad gangen i form af klippekort. Det vil sige, at man køber og betaler et antal timer, som herefter modregnes klippekortet månedsvis til klippekortet er brugt op. Der er rabat ved køb af følgende klippekort.

Priserne er i DKK og EURO og beregnes pr. påbegyndt halve time.

KlippekortStandardProjektledelse
TimerDKKEURODKKEURO
251.2151631.355182
501.1601571.300175
1001.1101491.240167

Leveringsbetingelser

Transport i Esbjerg er uden beregning. Ved transport uden for Esbjerg beregnes 50% af transporttiden efter prisen på konsulentassistance og med tillæg af direkte udgifter i form af kørsel efter statens takster, broafgifter, parkeringsafgifter, fly, hotel, taxa, fortæring, visum, vaccinationer og lignende.

Handelsbetingelser

  • Service: Mindre forespørgsler som support, møder, løbende opgaver o. lign. afregnes månedligt. Ved større projekter afregnes 50% af projektet ved ordrebekræftelse og resterende timer afregnes månedsvis efter forbrugt tid modregnet den forholdsmæssige forudbetaling.
  • Klippekort: Varighedsperioden er 12 måneder fra ordredatoen, og evt. ubrugte timer refunderes ikke og kan ikke anvendes til købe af andre produkter.
  • Hardware, software og andre ydelser fra 3 part: Faktureres 100% ved ordrebekræftelse og leveres efter modtagelse af fuld betaling.
  • Betalingsbetingelser: Der ydes 10 dages kredit, såfremt intet andet er aftalt. Ved overskridelse af betalingsfristen beregnes der 1,5% rente pr måned, og efter første rykker vil der blive tillagt kompensationsbeløb for inddrivelsesomkostninger.