Synoptik

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Synoptik

Med Dynamics NAV i centrum hjalp NaviLogic den store detailkæde Synoptik igennem et 4-måneders langt projekt om automatisering. Projektet omhandlede udvikling af en betalingsløsning til håndtering af betaling af kreditorer i Sverige. NaviLogic har med deres professionelle projektstyring, effektive kommunikation og en løsning der opfyldte behovet, gjort projektet til en succes for alle

4
måneder på implementering

Nyt ERP til bankløsning

Bankløsning til Dynamics NAV

Med hundredvis af butikker i hele Nordeuropa havde Synoptik brug for en løsning til automatisering af deres betalinger i flere valutaer. Så kom NaviLogic i spil, og resultatet var en succesfuld implementering af flere Dynamics NAV elementer, så Synoptik mere effektivt og profitabelt kunne udføre og automatisere en række økonomiske opgaver.

Her er historien fra NForces senior partner, Christopher Gabel-Jørgensen:

“Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Jesper Kenborg fra NaviLogic på et projekt, som strakte sig over 4 måneder fra december 2010 og fremefter. Opgaven blev udført for en kendt detailkæde med 100 forretninger alene i Danmark, og den bestod i at udvikle, teste og implementere en ’automatiseret’ løsning til betaling af kreditorer i flere valutaer fra både det danske og svenske regnskab, inklusiv valideringsløsning, udligningsrutine og direkte oprettelse af betalingskladde hos selskabets bankforbindelse.”

Jesper deltog i projektet, som ansvarlig for udviklingen af Dynamics NAV elementerne, men derudover har projektet nydt godt af Jespers brede erfaring med projektstyring, herunder evnen til at formidle samarbejde og en proaktiv adfærd på kommunikationsområdet.

Jesper har ydet en helt igennem professionel og dedikeret indsats med fokus på lovet kvalitet, fremdrift og opfyldelse af tidsmål.

Jeg håber, at jeg får mulighed for at samarbejde med Jesper på kommende projekter, og jeg medgiver ham min bedste anbefaling.

Med venlig hilsen
NForce

Christopher Gabel-Jørgensen
Senior Partner i nForce A/S”

www.synoptik.dk