Forretningsprocesser i Business Central

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Styr dine forretningsprocesser med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Optimer dine arbejdsprocesser og ERP system med Business Central og få fuld kontrol over din virksomhed

Business Central er et formidabelt ERP system, til at få komplet overblik over og holde fuldstændig styr på din virksomheds processer. Løsningen er opbygget over standard moduler og tillægsløsninger. Her finder du en oversigt over alle Business Central moduler til arbejdsprocesser.

Hvilke funktioner kan du styre med Business Central?

Generel økonomistyring

Finans

Med strømlining af debitorer og kreditoerer samt automatisk afstemning og præcis rapportering administreres økonomien effektivt.

Derudover kan du samle alt finansiel information på tværs af regnskab, salg, indkøb, lager og kundeinteraktioner, og få et komplet overblik over din forretnings økonomi.

Læs mere om modulet.

Anlægsaktiver

Nu er det slut med at stresse over indberetningen af din virksomheds årsregnskab. Business Central har en funktionalitet, som skaber et omfattende overblik over din virksomheds anlægsaktiver.

Så kan du være sikker på, at den periodiske afskrivning bliver korrekt. Med BC kan du derudover administrere omkostningerne i forbindelse med vedligeholdelsen, samt håndtere forsikringspolicer og udvikle statistikker og rapporter.

Læs mere om modulet.

Salg og indkøb

Salg

Salgsmodulet hjælper dig med at prioritere og sikre, at du får øje på salgsmuligheder og leverer værdi ved alle interaktioner med dine kunder.

Derefter kan du reagere lynhurtigt på forespørgsler, og løfte både salg og kundeservice til et helt nyt niveau med indsigt i serviceopgaver, ressourcer og tilgængelige kompetencer.

Læs mere om modulet.

Indkøb

Få et overskueligt overblik over de varer, inventar, tjenester og processer relateret til indkøb.

Så kan du sikre dig lavere produktomkostninger, punktlige leveringstider, opdaterede lagerniveauer og gode relationer til leverandører.

Læs mere om modulet.

Lager og logistik

Lager

Har din virksomhed behov for at styre et lager med relativt enkle vareprocesser, så kan du gøre det med dette modul. Faktisk kan du udføre vareoprettelse, bogføring af varetransaktioner og meget mere.

Modulet er også integreret med de andre, så dine vareniveauer automatisk opdateres efter en salgs- eller indkøbsfaktura er oprettet.

Læs mere om modulet.

Logistik

Uanset hvor stor og kompleks din virksomhed måtte være, så kan du med det modul spore alle varetransaktioner og bevægelser med Warehouse Mangement System (WMS).

Derudover kan du bruge salgsprognoser og forventede lagermankoer til automatisk generering af produktionsplaner.

Læs mere om modulet.

CRM og service

CRM

Med dette modul får du alle værktøjer for mere præcist og effektivt at kunne styre og understøtte dine kunderelationer og dermed din salgsindsats.

Med modulet kan du faktisk overvåge og udvikle bedre og længerevarende relationer med dine kunder, kontakter, partnere og leverandører.

Læs mere om modulet.

Service

Dette modul hjælper dig med at sikre dig højere indtjening og kundetilfredshed, ved at få styr på dine serviceforespørgsler, matche forespørgsler med ressourcers kompetencer, følge maskiner på serienummer, monitorere indtjening på serviceopgaver og aftaler m.v.

Du vil kunne reagere lynhurtigt på kundehenvendelser, så du kan allokere de rette ressourcer til opgaverne og afregne korrekt i forhold til serviceaftaler, prisaftaler, garanti og øvrige betingelser.

Læs mere om modulet.

Produktion

Produktion (MRP)

Få kontrol over fremtidens produktionsudfordringer med en stigende usikkerhed i transporttider og efterspørgsel, samt et øget krav om specialproduktion, med en mere effektiv kapacitetsudnyttelse, lavere lagerbinding og hurtigere leveringer.

Læs mere her om modulet.

Produktionsplanlægning

Vil du have fuldstændig styr på din produktion, så skal du planlægge den med effektivitet samt fleksibilitet.

Det kan du opnå med Business Central, som inkluderer et komplet modul med alle de nødvendige funktionaliteter, som giver dig hurtig og nem adgang til produktionsordrer, styklister og meget mere.

Læs mere om modulet.

Montage

Arbejder din virksomhed med at levere produkter til jeres kunder ved at kombinere komponenter i enkle processer, uden at bruge montagestyring? Så har Business Central et modul som vil hjælpe til dig til en nemmere hverdag og vi vil spare tid.

Med det vil du faktisk være i stand for at styre produktionen af varer og at integrere det med andre relaterede funktioner, såsom salg, planlægning, reservationer og opbevaring.

Læs mere om modulet.

Projektledelse

Projekt

Nemt styr alle dine projekter på én platforme, med Business Centrals dedikeret modul.

Arbejder du som ekstern projekt manager, eller skal du styre din organisations interne projekter, så har Business Central løsningen til det – et enkelt modul, hvorfra du kan styre dine ressourcer, spore resultaterne og effektivt kommunikere med dit team og kunden.

Læs mere om modulet.