Vores metode

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

NaviLogics metoden er vejen til vores succes

Vores metode og medarbejdere er årsagen til vores succes samt en kvalitets-garanti til vores kunder  – og her forklarer vi kort hvorfor

Med 20+ års erfaring med Microsoft Dynamics løsninger har vi udviklet en succesfuld metode til at løse enhver ERP-udfordring

I 1999 startede NaviLogic med at tilbyde rådgivning om og implementering af skræddersyede løsninger for virksomheder, som havde brug for at optimere deres processer, især deres finans-system. Løsningerne var oprindeligt baseret på Microsoft Dynamics NAV, nu på den nyere version – Dynamics 365 Business Central.

Vores metodes faser:

NaviLogic metode er vores grund for succes

Vores formål

Som IT-konsulenthus har vi som hovedformål at skabe den løsning, som passer bedst til dig og din virksomhed.

Alt dette gør vi sammen med dig og dit hold, fordi vores startpunkt er din virksomheds tilstand og behov:

  1. Først tilbyder vi rådgivning, baseret på en grundig foranalyse af din forretning – ift. behov, digitaliseringsniveau, brug af ressourcer, m.m.
  2. Derefter går vi videre med planlægning, som involverer en detailanalyse af løsningen, design af selve løsningen og projektplanlægning.
  3. Efter at projektplanlægningen er slut, starter vi med projektforløbet, hvor vores dygtige udviklere implementerer og tester hver fase og element. Med os slipper du for ubehagelige overraskelser, idet vores præcise og transparente projektledelse har totalt styr på projektet og giver dig et konstant opdateret overblik over, omkostninger, timer, mødereferater, osv.
  4. Sidste skridt er at gå LIVE på løsningen, hvor du og dine medarbejdere for alvor kan starte med at bruge jeres ERP-løsning og få gavn af alle dens funktionaliteter.

Løbende support

Support fra NaviLogic starter fra implementeringsfasen​. Faktisk er vores dygtige udviklere parate til at løse hver en udfordring, du og dine medarbejdere kan møde i denne fase, udover at teste hver ændring og udvikling. Som sagt, er vores formål at skabe den bedste oplevelse for dig og dit hold, ved at implementere den rigtige ERP-løsning for din virksomhed.

Vil du vide mere, kan du her læse om os, eller du kan skrive en besked til os i boksen til venstre for at blive kontaktet for en gratis og uforpligtende samtale med en af vores konsulenter.