Kappa Bioscience

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Kappa Bioscience

Hos Kappa Bioscience var første forsøg på implementering af Microsoft NAV fejlet. Efterfølgende fik de kontakt til NaviLogic, og takket være en effektiv implementering og god projektledelse fra NaviLogic, blev projektet gennemført til tiden og til stor succes for Kappa

3
selskaber i europa og USA

Bedre ERP til økonomi

Koncern implementering af Dynamics NAV

Jo mere kompleks ens virksomhed bliver, jo mere har man brug for et pålideligt og agilt ERP-system, som effektivt kan styre den. Valget faldt på Dynamics NAV som det ideelle ERP-system for Kappa Bioscience, og takket være NaviLogic’s fuldt ud professionelle rådgivning blev det en succesfuld implementering.

Her er historien fra Kappa Biosciences Finans og Drift Vicepræsident, Kai Schroder:

“Kappa Bioscience blev grundlagt i december 2006 og er en Norsk baseret virksomhed. Vores fokus er at udvikle vitamin K2 til markedet for kosttilskud og berigede fødevarer.

I 2018 besluttede vi at implementere en ny ERP-løsning i vores hovedkvarter i Norge og datterselskabet i Tyskland. En tysk udbyder blev tildelt opgaven at levere Microsoft Dynamics NAV som løsning. Der var planlagt GO-live for datterselskabet i Tyskland 6 måneder før implementeringen i Norge. I de indledende faser af planlægningen indså den norske enhed, at dens kapacitet i form af IT projektledelse var begrænset. Derfor søgte vi efter en ekstern konsulent, der kunne overtage projektledelsen for hele implementeringen i Norge og styre samarbejdet med den tyske leverandør såvel som det norske hostingfirma. Efter prækvalificering og evaluering faldt valget på NaviLogic og Jesper Kenborg som projektleder.

Vores ERP-projekt omfattede migrering fra vores eksisterende ERP-system kaldet VISMA og strakte sig over mange komplekse processer. Implementeringen inkluderede flere moduler, inkl. økonomi, salg, køb, lagerstyring samt produktion, ITRADE (avanceret sporing af varer i produktion), dokumenthåndtering, betalingsstyring, elektronisk fakturaimport og webgodkendelse – alt sammen specifikt konfigureret til vores virksomheds behov. Da vi allerede havde et IT-system på plads skulle stamdata og nogle historiske data også migreres.

NaviLogic bragte os succesfuldt LIVE på det nye system på den ønskede dato og inden for det planlagte tre dages vindue, helt uden forsinkelser.

Kappa Bioscience har været meget tilfreds med NaviLogic’s og især Jesper Kenborgs levering i alle trin af planlægning, træning, udrulning og opfølgning.Jesper Kenborg opførte sig meget professionelt og kompetent, selv når visse tilpasninger var specifikke efter norsk lovgivning og regnskabsprincipper.

Derfor vil vi stærkt anbefale NaviLogic og Jesper Kenborg til andre virksomheder.

Med venlig hilsen
Kappa Bioscience

Kai Schroder
Vicepræcident Finans og Drift”

www.kappabio.com