Support til Dynamics NAV

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Vi tilbyder support til din Dynamics NAV

Microsoft stopper support til Dynamics NAV, men det gør vi ikke

Har du en Dynamics NAV løsning (Navision), så tilbyder vi dig stadig support til din løsning. Vi vil også meget gerne drøfte evt. opgradering af dit system til enten Business Central eller til den seneste version af Dynamics NAV, men det skal selvfølgelig give mening.

Vi hjælper dig med support til Microsoft Dynamics NAV

Selvom Microsoft stopper salg og support af Microsoft Dynamics NAV, så bruges systemet stadig af mange virksomheder og kører videre,

Men der er ingen grund til panik – NaviLogic kan fortsat hjælpe dig med support, tilretninger, hosting og udvikling.

Der er mange glade brugere af Microsoft Dynamics NAV (Navision) i Danmark, som med god grund er yderst tilfredse med deres ERP-system. Men der er også flere og flere IT firmaer, som stopper drift og support til Dynamics NAV, så deres kunder er tvunget til enten at skifte deres ERP-system eller IT partner.

Omvendt så har vi her hos NaviLogic valgt fortsat at tilbyde vores kunder support, udvikling, tilpasning og hosting til jeres Dynamics NAV løsninger. Mangler du således rådgivning om opgradering af dit system til enten Business Central eller i nogle tilfælde den seneste version af Dynamics NAV, så er du kommet det rette sted. Alt efter din virksomheds behov og hvilke resultater, du ønsker at opnå – kan du være sikker på, at NaviLogics team af Dynamics NAV specialister fortsat kan hjælpe dig og din virksomhed mange år ud i fremtiden.

Hvad kan du så gøre, som Dynamics NAV bruger?

På nuværende tidspunktet har du følgende muligheder:

  • At fortsætte med dit eksisterende system, og træffe beslutning om et skift på et senere tidspunkt. Vi står klar til at rådgive dig for at finde den bedste løsning for din virksomhed.
  • At migrere til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi har allerede stor erfaring med at flytte Dynamics NAV løsninger til den nye platform hos Microsoft, og vi fortæller dig gerne om fordele og ulemper, så du bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder, og om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at vækste.