Leverandørskifte

Brug for rådgivning?

Udfyld formularen nedenfor, så står vores erfarne konsulenter klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning.

Kontaktperson

Henrik Jensen

Salgsdirektør

Leverandørskifte til NaviLogic som din IT partner

Læs her, hvorfor du kan stole på os som din nye leverandør af Microsoft Dynamics løsninger

Skab nye muligheder for salg og mere kundetilfredshed med NaviLogic som din leverandør

Med NaviLogic får du en troværdig IT partner i optimeringen af din virksomheds vækst

Forandring er sjældent nemt og falder ikke altid i alles smag.

Hos Navilogic bestræber vi os på at gøre dit skift til os, som din leverandør af Microsoft Dynamics løsninger, så nemt og overskueligt, som muligt.

NaviLogic er ganske vist et mindre konsulenthus, men vi er er 100% dedikeret og nærværende overfor vores kunder.

Vi kan tilbyde dig et team der er 100% dedikeret til dit projekt, sammen med fleksibilitet på en gennemafprøvet og succesfuld metode, som har skabt succes for vore kunder gennem mere end 20 år. Og vi er stolte af at kunne præsentere vores team som nogle af de dygtigste og skarpeste ERP-konsulenter og udviklere i Danmark, når det kommer til rådgivning og optimering af vore kunders virksomhedsprocesser med udgangspunkt i Microsoft Dynamics ERP systemer.

Det er i hvert fald dét, vores kunder fortæller om os.

Hvad indebærer det egentlig at skifte din Microsoft Dynamics leverandør?

Meget kort sagt handler det om, hvilken Microsoft Dynamics platform du er på:

  • Har din virksomhed Dynamics NAV eller Business Central on-premise og ønsker du endnu ikke at gå i skyen, så skal du blot udfylde en formular for at skifte leverandør. Du kan hente formularen “Change Partner Form. Derefter sender du formularen til sales@navilogic.dk, og vi vil komme tilbage til dig hurtigst muligt. Alternativt kan du kontakte os på e-mail eller telefon – her finder du alle vores kontaktdetaljer.
  • Anvender jeres virksomhed Business Central on-line, så skal du bare følge en korte vejledning. Er du i tvivl eller har spørgsmål, er vores konsulenter parate til at forklare processen og gå den igennem med dig via telefon eller TeamViewer.

Vil du vide mere, så kan du læse om os her, eller du kan skrive en besked til os i boksen til venstre så vil vi kontakte dig for en gratis og uforpligtende samtale med en af vores konsulenter.