Om os

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Pia Kenborg

Finance, HR & Admin

Om NaviLogic

Vil du vide mere om NaviLogic, hvad vi laver, hvorfor og hvordan, så læs mere her. Hvis du syntes om det du læser, og du tænker, at vi er et godt match til dine projekter og behov så skriv eller ring til os – vi ser frem til at høre fra dig

Effektivisere og digitalisere dine forretningsprocesser med NaviLogic

Med vores kompetencer har vi hjulpet mere end 150 virksomheder med at:

Kunne du tænke dig de samme fordele som vores kunder ? Så læs mere herunder eller kontakt os med det samme.

Om os

Hvem og hvad er NaviLogic?

Kort sagt – NaviLogic er et konsulentfirma specialiseret i ERP-løsninger fra Microsoft, hvor ERP står for Enterprise Resource Planning. Vi er lokaliseret i Esbjerg, Vestjylland, og har over 150 kunder i Danmark og i hele verden.

Lidt om NaviLogic – Selskabet blev etableret i 1999 af Jesper Kenborg i Danmark, efter at han bestemte sig for at opsige sit job som udvikler hos Microsoft, og forfølge sin drøm om at stifte sit eget konsulentfirma og blive Microsoft Partner.

Jesper Kenborg og holdet bag NaviLogic har altid haft som hovedformål – at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning, og opnå deres mål for vækst, profit m.m.

Og hvordan kan det så lade sig gøre? Ved at digitalisere og effektivisere kundernes processer med implementeringen af Microsoft’s ERP-system – først kendt som Navision, så Dynamics NAV og nu Dynamics 365 Business Central.

Hvad er NaviLogics spidskompetencer – helt konkret?

Med udgangspunkt i vores kunders behov, rådgiver vi dem til den mest optimale løsning inden for deres budget og ressourcer. Igennem vores mange års erfaring med implementeringer har vi udviklet en metode, som vi stoler 100% på.

Metoden er lige så enkel som den er effektiv:

  1. Vi starter med en grundig for-analyse af kundens digitaliseringstilstand og behov.
  2. Derefter følger en detail-analyse, som fører til design og planlægning af den optimale IT-løsning. Det gøres altid i tæt samarbejde med vores kunde.
  3. Når projektplanlægningen er færdig, starter vi med at implementere og løbende teste løsningen, så vi med det samme bliver opmærksom på mulige udfordringer og kan rette dem hurtigst muligt. Vi tager særligt stort hensyn til databeskyttelse og sikkerhed, når det kommer til at overføre og opdatere data fra en ERP-version til en anden.
  4. Når løsningen er klar til at gå LIVE, så fortsætter vi med at teste den og rette eventuelle fejl.
  5. Samtidig tilbyder vi support, vejledning og træning til vores kunders personale, så de hurtigst muligt er klar, til at bruge den nye løsning, nemt og effektivt.

Vores værdier

Hos NaviLogic tror vi på ærlighed, pålidelighed, tillid, og frihed under ansvar – i alle vores interaktioner, både med vores kunder og medarbejderne imellem.

Vore værdier er vores kompas i alle projekter, og vi sætter en ære i at finde og anbefale vores kunder det, som er den bedste løsning for dem, da vi kun ønsker succesfulde projekter og tilfredse kunder.

Fordi IT-verdenen er i konstant udvikling, så holder vi os løbende opdateret med kurser, webinarer, konferencer, m.m.

Vi har også valgt at specialisere os i Dynamics 365 Business Central og dens add-ons, for at tilbyde det højest mulige niveau af professionalisme.

Uanset, om jeres virksomhed overvejer at implementere en ny Business Central løsning, eller mangler en pålidelig og erfaren partner til at vedligeholde eller opgradere jeres eksisterende Business Central, Microsoft NAV, eller Navigator løsning – så kan vi hjælpe. 

Hvem er vores kunder?

Vores kunder er meget forskellige, de rangerer fra mindre organisationer med få brugere, til store internationale virksomheder med over 300 brugere i 100 lande.

Projekterne rangerer fra relativt enkle systemopdateringer til mere komplekse opgraderinger fra en gammel Dynamics NAV til den seneste Business Central version, med delikate dataoverførsler og add-ons konvertering og tilpasning.

Vi yder altid vores bedste om det være sig i projektledelse, vejledning, udvikling eller support.

Er du nysgerrig på, hvem vores kunder er, så kan du her læse nogle af deres anmeldelser.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed? Så ring på +45 6916 2018 eller send os en e-mail på info@navilogic.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!