Om NaviLogic

Vores mål er at medvirke til, at vores kunders investering i deres virksomhedsløsning, skaber effektivisering og dermed opnår indtjening eller besparelser som overstiger investeringen

Tilfredse business folk der smiler

Mange års erfaring og et stærkt team skaber succes

Selskabet blev etableret i 1999 af Jesper Kenborg, som ønskede at fokusere på at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at optimere deres forretning og nå deres mål for vækst, ved at digitalisere og effektivisere med Enterprise Resource Planning (ERP) løsninger fra Microsoft.

Vi tror på, at for at kunne levere den bedste løsning, så skal man specialisere sig. Derfor har vi valgt at fokusere 100% på Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC), tidligere kendt som NAV, Navision og Navigator. Vi har med stor succes implementeret Dynamics for mere end 150 virksomheder fra mindre organisationer med få brugere til store internationale virksomheder med over 300 brugere i 100 lande.

Business Central er den nyeste version af Dynamics og kan tilgås via browser fra PC'ere, laptops, smartphones og tablets. Løsningen integreres også direkte med Office 365, Azure, Microsoft CRM, Word, Excel og LinkedIn. Det er både muligt at køre løsningen som 365 Cloud løsning i "skyen" hosted hos Microsoft, via hosting center eller lokalt på egen server.

Med udgangspunkt i vores kunders behov, rådgiver vi dem til den mest optimale løsning inden for budget og ressourcer. Vi anbefaler altid vores kunder det, der er den bedste løsning for dem, da vi kun ønsker succesfulde projekter og tilfredse kunder. Læs mere om vores services og metode.

Microsoft Dynamics 365 Business Central ser vi som den bedste ERP-løsning i verden, da den kan håndtere alt fra finans, køb, salg, lager til avanceret logistik, projektstyring, service, produktionsstyring (MRP) m.v. samt integration til f.eks webshop og mobile enheder. Læs mere om Business Central's moduler.

Samtidig kan den køres på flere forskellige sprog, i flere forskellige valuta og kan smedes sammen med diverse tillægsløsninger (add-ons) og integreres med andre systemer, som I allerede arbejder med i virksomheden. Desuden kan alle løsninger tilrettes til specifikke behov.

Uanset, om jeres virksomhed overvejer at implementere en ny Business Central løsning, eller mangler en pålidelig og erfaren partner til at vedligeholde eller opgradere jeres eksisterende Business Central, Microsoft NAV, eller Navigator løsning - så kan vi hjælpe.