Dynamics 365 Business Central, Microsoft's nye ERP-løsning

Optimer og automatiser din virksomheds processer med Dynamics 365 Business Central, et brugervenligt, cloud-baseret Enterprise Resource Planning system

Microsoft nyt erp-system hjælper dig at optimere din forretning og automatisere dine processer

Grib de digitale muligheder med Microsofts all-in-one Business Management løsning til små og mellemstore virksomheder nu tilgængelig i skyen

Business Central er den nye, cloud-baserede generation af Dynamics NAV og afløseren til C5. Microsoft Dynamics 365 Business Central har taget over, hvor NAV slap. ERP-løsningen gør det revolutionerende nemt at optimere, integrere, og styre alle jeres data og processer på tværs af økonomi, salg, marketing, produktion, lager, service, projekt, HR og Microsoft 365 (Office 365) og er hurtigere og billigere i drift.

Business Central er en fleksibel og skalerbar løsning, som er let at tilpasse, og som via automatisering giver vores kunder det de har brug for her og nu, så de kan udvikle og vækste deres forretning.

Fordelene ved Microsoft Dynamics 365 Business Central:

  • Samler hele jeres forretning i en løsning.
  • Cloud-baseret med hele løsningen i skyen eller på egen server.
  • Fleksibel adgang – fra bilen, kontoret eller hjemmet.
  • Valgfrit device (PC, mobil eller tablet).
  • Stærk integration til MS Office 365 (Excel, Outlook m.fl.).

Hvert halve år lancerer Microsoft et nyt skud på Dynamics 365 BC-stammen for på den måde hele tiden at følge tidens trends og yderlig forbedre standardløsningen.

Arbejd overalt, hvor din virksomhed fører dig hen, med alle funktioner på stationær pc, tablet eller mobil, i det lokale miljø eller i skyen, på tværs af Windows-, Android- og iOS-enheder.

Business Central er en komplet ERP-løsning, som kan løfte din virksomheds processer indenfor:

  • Økonomistyring, bogholderi, rapportering.
  • Analyse og Business Intelligence.
  • Projektstyring, sager og tidsregistrering.
  • Salg, køb, lagerstyring og service.

Her finder du alt lige fra styring af din økonomi til overblikket over dit logistikflow og integrerede salgsværktøjer i Sales og CRM modulerne.

Du finder med andre ord alt det, du måske kender fra en Dynamics NAV – og mere til.

Undersøg hvilker moduler af Business Central passer bedre til din virksomhedsbehov ved at klikke her.

Microsoft Dynamics 365 Business Central: On-premise eller Cloud?

Løsningen kan enten køre on-premise eller i cloud – alt afhængigt af lige netop din virksomheds behov. Der er fordele ved hver af de to løsningsmodeller. Det smarte ved cloudløsningen er f.eks., at driften af jeres ERP-løsning varetages af Microsoft. Samtidigt betaler I blot et abonnement pr. måned for det antal brugere, I har på det pågældende tidspunkt. I kan således skalere virksomhedens omkostninger til ERP-systemet med antallet af medarbejdere – uanset om I bliver flere eller færre brugere af Business Central.

Vores erfarne konsulenter stiller altid op med kyndig vejledning, så vi sikrer os, at din virksomhed anvender den løsning, der passer bedst til de udfordringer, I står overfor at løse.

Integration med dine andre produkter

Dynamics 365 Business Central har, som noget rigtig smart, integration til mange af de andre produkter, du arbejder med og du kan således skræddersy din løsning med integrationer, der passer til dine branchespecifikke behov. Kort sagt, kan du udvide din Business Centrals funktionalitet, så den imødekommer dine unikke forretningsprocesser.

For eksempel, kan du, helt uden at forlade Business Central, tilgå din tilvalgte Power BI integration og opsætte rapporter, der gør dine forretningsbeslutninger meget nemmere. Med Power BI skaber du et visuelt overblik over dine data, så du kan fokusere på at drive din forretning.

Læs mere om vores tillægsløsninger til Business Central, for at finde den løsning, som perfekte passer til din virksomheds behov, ved at klikke her.

Præcis rapportering

Med indbyggede Power BI-dashboards, eller Jet Reports Excel-integrerede løsning, højnes nøjagtigheden af dine prognoser markant og dirkete integreret i Excel med visning af dine diagrammer med de økonomiske resultater i realtid.

Det har aldrig været hurtigere og nemmere at indsamle og visualisere data og med Business Central kan du træffe dine beslutninger baseret på fuld indsigt.

Læs mere her om vores tillægsløsninger til analyse og rapportering.

Intelligent projektstyring

Via digital opfølgning og administration undgår du tab på kundeprojekter. Sammenhold faktureringen og planlæg langt mere præcist og med planlagte omkostninger undervejs.

Følg hele tiden projektets performance i real-tid, så du løbende kan træffe de mest rentable beslutninger for ressourceforbruget.