Business Central

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Dynamics 365 Business Central, Microsofts nye ERP løsning

Grib de digitale muligheder med Microsoft advanceret regnskabsprogram og all-in-one Business Management løsning til små og mellemstore virksomheder, som er tilgængelig i skyen

 

Optimer og automatiser din virksomheds processer med Dynamics 365 Business Central

Optimer og automatiser din virksomheds økonomistyring og processer med Dynamics 365 Business Central, et brugervenligt, cloud-baseret Enterprise Resource Planning system og Microsoft business solution.

Business Central er den nye, cloud-baserede generation af Dynamics NAV og afløseren til Navision og C5

Microsoft Dynamics 365 Business Central har taget over, hvor NAV slap. ERP løsningen gør det revolutionerende nemt at optimere, integrere, og styre alle jeres data og forretningsprocesser på tværs af økonomi, salg, marketing, produktion, lager, service, projekt, HR og Microsoft 365 (Office 365) og er hurtigere og billigere i drift.

Business Central er en fleksibel og skalerbar løsning, som er let at tilpasse, og som via automatisering bidrager til, at du kan udvikle og vækste din forretning.

Vil du vide mere? Læs vores intro til Business Central.

Prøv Business Central helt gratis.

Få hjælp fra vores konsulenter

Hos NaviLogic får du adgang til dygtige og erfarne specialister inden for Dynamics 365 Business Central. Vores konsulenter og programmører er eksperter i at analysere og forstå dine forretningsprocesser på et enkel og velfungerende Dynamics ERP system. Desuden tilbyder vi dig vores omfattende kompetencer og services som sikrer, at vi kan hjælpe dig med rådgivning, support og brug af din nye ERP løsning.

Vores services inkluderer IT og digitalisering hele vejen rundt om din forretning: Fra IT strategi, forretningsrådgivning, procesoptimering, ERP, tillægsløsninger, integration til tredjepartssoftware, mobilitet og IT drift.

Kontakt os og kom i gang med det samme.