Anlægsaktiver

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Regnskab bliver nemmere med anlægsaktiver modul i Business Central

Gør dit årsregnskab til en mere effektiv og sikker proces, ved at automatisere og samle alle relevante økonomifunktioner i ét modul

Business Centrals modul til anlægsaktive styring

Har du eller din økonomichef mindst en gang kæmpet med indberetning af årsregnskabet. Så ved du, hvor vigtig, såvel ressourcekrævende det er at vurdere og indtaste værdien af alle de anskaffelser der tilsammen udgør virksomhedens anlægsaktiver.

Skal det altid være en kamp og til stor irritation for alle involverede?

Vores svar er et stort og klart: Nej!

Faktisk leverer Business Central en funktionalitet for anlægsaktiver, som skaber et omfattende overblik over din virksomheds anlægsaktiver. På samme tid kan du være sikker på, at den periodiske afskrivning bliver korrekt. Med den løsning kan du derudover administrere omkostninger i forbindelse med vedligeholdelsen, samt håndtere forsikringspolicer og udvikle statistikker og rapporter. Læs herunder om de mange fordele der er, ved at bruge Business Central for at styre dine anlægsaktiver.

Hvad tilbyder modulet?

Fuld kontrol over dine anlægsaktivers livscyklus

Fuld kontrol over dine anlægsaktivers livscyklus

Med Business Central kan du præcist, og med et minimum af arbejdsindsats af dine medarbejdere, registrere, overvåge, disponere og bortskaffe anlægsaktiverne. Business Central er altså ikke blot et værktøj til administration og styring af dine anlægsaktiver, men bidrager til at øge værdien af dine værdifulde investeringer.

Automatisering i praksis

Automatisering i praksis

Med modulet kan du automatisere regnskabsførelsen ift. anlægsafskrivningen. Det forudsætter naturligvis en korrekt opsætning.
Under Anlægsmodulet i Business Central kan du definere, hvordan og hvor længe du ønsker at afskrive dine anlægsaktiver. Når processen er færdig, er du i stand til, med bare en enkelt handling, at foretage en månedlig bogføring af afskrivninger på samtlige dine anlægsaktiver.

En månedlig tur i stedet for en årlig maraton

En månedlig tur i stedet for en årlig maraton

Nej, det er ikke en del af en ny gør-dig-klar-til-sommer kur. Faktisk er det bare, hvad du oplever, når du opsætter dine anlægskladder på den rette måde i Business Central. For at være klar til den årlige bogføringsrevision, vil du bare have brug for et hurtigt, månedligt tjek af dine anlægsaktiver, i stedet for at blive fanget i maraton-sessioner ved afslutningen af hvert regnskabsår.

Alt du har brug for, på et enkelt sted

Alt du har brug for, på et enkelt sted

For hvert anlægsaktiv findes et særskilt anlægsaktiv-kort, som indeholder alle relevante informationer om netop det anlægsaktiv. Dér kan du oprette flere elementer, som produktionsudstyr eller kontorartikler som et hovedaktiv, sammen med en komponentliste. Anlægsaktiver kan også grupperes på forskellige måder, f.eks. efter klasse, afdeling eller placering. Derefter kan du nemt styre anlægsaktiverne. Du kan også oprette budgetterede anlægsaktiver, så du inkluderer forventede erhvervelser og salg i dine rapporter.

Hold øje med alle dine forsikringspolicer

Hold øje med alle dine forsikringspolicer

Hvert anlægsaktiv kan tilknyttes en eller flere forsikringspolicer. På den måde kan du nemt få et komplet overblik over, hvorvidt omkostningerne på den enkelte forsikringspolice svarer til værdien af det aktiv, som er knyttet til policen.

Få styr på vedligeholdelsesomkostninger

Få styr på vedligeholdelsesomkostninger

I Business Central kan du løbende registrere vedligeholdelsesomkostninger for det enkelte anlægsaktiv, og samtidig notere eksempelvis kommende dato for service. Denne funktion er især vigtig ift. budgettering, samt som et vigtigt beslutningsgrundlag fro om et anlægsaktiv skal repareres eller erstattes.

Oversigt over anlægsaktiver i Business Central

Er du interesseret i at se, hvordan du opsætter anlægsaktiver i Business Central, så er her en relevant video.

Få hjælp fra vores konsulenter

Hos NaviLogic får du adgang til dygtige og erfarne specialister inden for Dynamics 365 Business Central. Vores konsulenter og programmører er eksperter i at analysere og forstå dine forretningsprocesser på et enkel og velfungerende Dynamics ERP system. Desuden tilbyder vi dig vores omfattende kompetencer og services som sikrer, at vi kan hjælpe dig med rådgivning, support og brug af din nye ERP løsning.

Vores services inkluderer IT og digitalisering hele vejen rundt om din forretning: Fra IT strategi, forretningsrådgivning, procesoptimering, ERP, tillægsløsninger, integration til tredjepartssoftware, mobilitet og IT drift.

Kontakt os og kom i gang med det samme.