Analyse og rapportering til Business Central og NAV

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

 

Business Intelligence og rapportering bliver nemt

Find her to smarte analyse og rapportering løsninger til Business Central

Microsoft Power BI og Jet Reports til data-analyse

Dataanalyse og Business Intelligence bliver endnu smartere, og samtidig mere intuitivt

Hvis du søger en løsning til at reducere fejl og udgifter i din rapportering og data-analyse, så har NaviLogic to løsninger til dig: Power BI fra Microsoft og Jet Reports fra Insightsoftware.

Med Power BI og Jet Reports er data-analyse og rapportering endelig nemt, stress-frit og faktisk rigtig flot. De er begge to fuld integreret med Excel og Microsoft Dynamics – og der kræves ikke en stærk teknisk viden for at kunne bruge dem. Læs videre for at se, hvilken løsning der passer bedst til din virksomheds behov.

Power BI - Business Intelligence ved hånden

Med Power BI kan du nemt lave klare og brugervenlige analyser og rapporteringer – uden at skulle installere ny software, da programmet er en service fra Microsoft Office 365 cloud.

Bruger du ikke Microsoft Office 365, kan du alligevel gratis downloade Power BI desktop-versionen. Vil du vide mere om Power BI? Læs mere her.

Hvornår er Power BI bedst for dig?

Har du brug for at tilknytte data fra Excel, Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central, Google Analytics og / eller sociale medier, så er Power BI interessant for dig.

Med Power BI, kan du forbinde alle datapunkterne fra disse kilder for at forberede og levere en klar og brugbar analyse i form af farverige og forståelige grafer, som kan vises direkte i Dynamics NAV og Business Central. Læs mere om Power BI her.

Jet Reports - Automatisér din økonomiske rapportering

Jet Reports er et Excel-baseret rapporteringsværktøj fra Insightsoftware, og det giver dig adgang til alle dine tal og data direkte i Excel. Faktisk er det fuldt integreret med Excel.

Med Jet Reports kan du også automatisere alle dine Excel-rapporter og udsendelse af e-mailer, og derved eliminere det manuelle arbejde og prioritere andre opgaver. Vil du vide mere om Jet Reports? Læs mere her.

 

Hvornår er Jet Reports det bedste valg?

Jet Reports er den ideelle samarbejdspartner til dig, som er en wizard i Excel og skal styre store mængder data til rapportering og / eller fakturering.

Jet Reports er 100% integreret med Excel – faktisk finder du i Jet Reports de samme funktioner som i Excel, med muligheden for nemt at skabe rapporter og fakturaer, som nemt kan deles med dine medarbejdere. Graferne kan ændres direkte i Excel og kan udskrives i flere formater.

Er du interesseret i Jet Reports? Så læs her.

 

I tvivl om, hvilke løsninger er bedst for dig? Find hjælp med vores konsulenter – kontakt os og kom i gang med det samme.