Jet Reports

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Jet Reports til økonomisk rapportering

Styrer du finansielle og operationelle data? Så er Jet Reports det rigtige værktøj til dig

Jet Reports - Automatisér din økonomiske rapportering

Hvad kan du gøre med løsningen?

Automatisér din økonomiske rapportering

Jet Reports er faktisk meget effektiv for at skabe rapporteringer og fakturaer, som nemt kan deles med andre i din organisation.

Faktisk er Jet Reports et Excel baseret rapporteringsværktøj fra Insightsoftware, der er fuld integreret med Microsoft Dynamics Business Central og NAV. Den slags integration betyder, at du kan få adgang til alle dine tal og data direkte i Excel og Microsoft Dynamics, og du kan anvende de samme felter og kalkulationer, som du er vant til i Excel.

Alle funktionerne ligger faktisk i selve Excel filen, så du opdaterer rapporterne direkte i Excel og deler dem med dine kolleger, som ikke skal have programmet installeret på deres computere. På den måde reducerer du risikoen for fejl i data og kalkulationer, og du sparer meget tid og udgifter på rapportering. Faktisk kan du med Jet Reports også automatisere alle dine Excel rapporter og udsendelse af e-mails, og dermed stærkt reducere og eliminere det manuelle arbejde og prioritere andre opgaver.

Vil du vide mere om Jet Reports til din virksomhed? Kontakt os her eller besøg Insightsoftware hjemmeside

Hvis du ønsker at se denne løsning i brug, så er her to relevante videoer – den første viser Jet Reports vigtigste funktioner, den anden viser, hvordan man nemt kan skabe rapporteringer med den programme.

Jet Reports demo

Nemt skab rapporter fra bunden