Jet Reports

Brug for rådgivning?

Udfyld formularen nedenfor, så står vores erfarne konsulenter klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Jet Reports til økonomisk rapportering

Håndterer du finansielle og operationelle data? Så er Jet Reports det optimale værktøj til dine behov

Jet Reports - Automatisér din økonomiske rapportering

Hvad kan du gøre med løsningen?

Automatiseret økonomisk rapportering

Jet Reports er en effektiv platform til oprettelse af rapporter og fakturaer, som nemt kan deles med andre i din organisation.  

Dette Excel-baserede rapporteringsværktøj fra Insightsoftware er fuldt integreret med Microsoft Dynamics Business Central og NAV. Denne integration betyder, at du får direkte adgang til alle dine tal og data i både Excel og Microsoft Dynamics. Du kan benytte de samme felter og kalkulationer, som du er vant til i Excel. 

Alle funktionerne er tilgængelige direkte i Excel-filen, hvilket giver dig mulighed for at opdatere rapporterne direkte i Excel og dele dem med kolleger uden behov for installation af yderligere software på deres computere. Dette minimerer risikoen for fejl i data og kalkulationer, samtidig med at du sparer tid og omkostninger forbundet med rapportering. Med Jet Reports kan du også automatisere alle dine Excel-rapporter og e-mail-udsendelser, hvilket reducerer og eliminerer behovet for manuelt arbejde og giver dig mulighed for at prioritere andre opgaver. 

Vil du vide mere om Jet Reports til din virksomhed? Kontakt os her eller besøg Insightsoftware hjemmeside

Hvis du gerne vil se denne løsning i aktion, kan du se to relevante videoer herunder – den første viser Jet Reports‘ vigtigste funktioner, mens den anden demonstrerer, hvordan man nemt opretter rapporter med programmet. 

Introduktion til Jet Reports

Skab nemt rapporter fra grunden