Continia XML Import

Nem behandling af XML-baserede fakturaer med denne løsning fra vores partner Continia

Continia logo til XML-baserede fakturaer

Hvis du skal styre fakturaer i PEPPOL og andre XML-formater, så er denne løsning interessant for dig. Faktisk er XML Import en del af Continia Document Capture, og derfor er dokumentprocesserne de samme, alligevel kræver den en anden licens. Præcis som PDF-dokumenter håndteres med Contina Document Capture, så er det lige så nemt at downloade PEPPOL og andre XML-dokumenter automatisk. Takket være den integration, kan du se en forhåndsvisning af fakturaer direkte i din Dynamics NAV / Business Central-klient, imens godkendelse af dokumenter foregår i Document Capture på samme måde som PDF-dokumenter.

Formater der understøttes som standard

Med XML Import kan du behandle hvert indgående XML-dokument og registrere de pågældende data i Business Central. Baseret på disse data identificerer modulet automatisk fakturatypen ud fra de understøttede formater. Faktisk indeholder modulet en række populære formater, som er direkte klar til brug. Andre typer af XML-filer kan nemt konfigureres og føjes til dit katalog.

Continia Delivery Network

Vidste du, at du kan få gavn af Continia Delivery Network? Det er en tjeneste, som er integreret i det elektroniske netværk PEPPOL eDelivery Network. Så hvis du har leverandører med forbindelse til PEPPOL eDelivery Network, kan du få dem til at sende dig dokumenter på denne måde. Derefter bliver dokumenterne automatisk tilføjet til din Business Central.

Vil du vide mere om Continia XML Import til din virksomhed og om de understøttede formater, kontakt os her eller besøg Continia's hjemmeside.

Herunder kan du se to videoer fra Continia, som viser to af de meste anvendte funktioner af denne løsning - integrationen med Document Capture og importering af e-fakturaer.

Continia XML Import integreret med Document Capture

Continia XML Import til e-fakturaer