Medarbejdere

Brug for rådgivning?

Kontakt os for mere information eller et uforpligtende tilbud og hør nærmere omkring, hvad vi kan tilbyde din virksomhed

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Vores team

Heidi Overgaard
Projektleder

Jeg trives virkelig i mit arbejde hos NaviLogic, og det skyldes nogle simple, men vigtige faktorer.

Først og fremmest er det fællesskabet og samarbejdet her hos NaviLogic, der gør arbejdet til en sand fornøjelse. Det er en atmosfære af støtte, opmuntring og respekt, der giver mig lyst til at gå på arbejde hver dag og gøre mit bedste.

Hos NaviLogic bliver vi konstant udfordret til at tænke ud af boksen, lære nye teknologier og stræbe efter perfektion. Det holder mig engageret og motiveret – Der er aldrig to dage der er ens.

Sidst men ikke mindst, er det følelsen af at gøre en forskel, der virkelig bringer glæde ind i mit arbejdsliv. Ved at tilpasse løsninger til vores kunders specifikke behov og opgradere deres systemer til nyeste versioner, trives jeg ved at bidrage til at hjælpe vores kunder med at nå deres forretningsmæssige mål.

Så ja, hvorfor trives jeg i mit arbejde hos NaviLogic? Fordi det ikke bare er et job – Det er en mulighed for at gøre en forskel og udvikle sig selv både personligt og fagligt. Så hvis du leder efter en arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde er i højsædet, så er NaviLogic det perfekte sted for dig!

Henrik Jensen
Salgsdirektør

Med ansvar for salg og marketing, har jeg hverdag mange bolde i luften. Hos NaviLogic har jeg fundet en platform, hvor jeg har en spændende og udfordrende arbejdsdag, med en masse opgaver af vidt forskellig karakter, lige fra salg af ERP løsninger, til tilpasning af website.

For mig er det vigtigt at have en frihedsgrad til at udvikle virksomheden, og få plads til at tilrettelægge de daglige opgaver, så de passer ind i min hverdag, hvad enten de forgår hos vores kunder, på kontoret i Esbjerg eller online hjemme fra.

NaviLogic er et fællesskab, hvor man finder frihed til at udvikle projekter med egne erfaringer.

Iana Asofiei
Softwareudvikler

Jeg kom til NaviLogic-virksomheden med en baggrund i at skabe software til bilindustrien. Da jeg begyndte at arbejde her, følte jeg, at jeg var tættere på kunderne og deres krav.

Tidligere testede jeg mit job på hardwarekomponenter, men i dag arbejder jeg udelukkende med softwaredelen, og dette giver mig en hverdag med mange bolde i luften.

Når der er behov for det, og det passer ind i min hverdag, kan jeg arbejde hjemmefra, og det giver stor fleksibilitet i min hverdag.

Selvom jeg arbejder i en dansk virksomhed, har NaviLogic givet mig mulighed for at arbejde på engelsk. Men samtidig bliver jeg bedre til dansk ved at være sammen med mine kollegaer, hvilket jeg er meget taknemmelig for. De hjælper mig med at lære dansk sprog og kultur.