Søg
Close this search box.

Nyheder

Brug for rådgivning?

Udfyld formularen nedenfor, så står vores erfarne konsulenter klar til, at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning

Kontaktperson

Henrik Jensen

Salgsdirektør

SMV:Digital’s grønne pulje hjælper dine grønne digitale projekter

Tag’ fat i de talrige vækstmuligheder ved at digitalisere din virksomhed og deltage i den grønne revolution

Skub din virksomheds digitalisering og grønne revolution frem

SMV:Digital’s seneste voucher giver dig mulighed for tilskud til privat rådgivning, for at forstærke din virksomheds grønne og digitale omstilling.

Faktisk vil både bundlinjen og miljøet få stor gavn af din virksomheds øgede digitalisering, som vil føre til en mere systematisk indsamling og bearbejdning af data, samt en endnu bedre udnyttelse af ressourcer, m.m.

Det vil også være til gavn for både bundlinjen og klimaet. Derudover har den grønne dagsorden åbnet for nye forretningsområder inden for cirkulær- og deleøkonomi. Her kan digitale værktøjer understøtte udviklingen af nye produkter og forretningsmodeller.

Virksomheder kan søge om 100.000 kr. i tilskud til rådgivning på projekter inden for grøn og digital omstilling, som f.eks. ressourceoptimering, grøn produktudvikling og grøn forretningsudvikling.

Læs alle detaljer på SMV:Digital’s hjemmeside og kontakt os snarest muligt – vores CEO Jesper Kenborg er ovenikøbet certificeret rådgiver hos SMV:Digital.