Alt om Business Central

Brug for rådgivning?

Udfyld formularen nedenfor, så står vores erfarne konsulenter klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Dynamics 365 Business Central – Alt du bør vide 

 

Søger du et nyt og moderne økonomistyrringsprogram og ERP system til din virksomhed, eller ønsker du blot mere information om Business Central, så læs gerne med her.

 
Optimer dine arbejdsprocesser med Business Centrals moduler

Business Central er en ERP løsning, det vil sige en software som hjælper virksomheder med, at styre forretningsprocesser i virksomheden – alt fra finans, indkøb, salg, lager, service, projekter, produktion og meget mere.

 

Business Central er et komplet ERP system, der rummer alle de services og funktionaliteter et moderne økonomisystem skal indeholde.

Business Central er samtidig en særdeles fleksibel og skalerbar ERP løsning, som kan bidrage til, at din virksomhed kan udvikle sig og vækste i et konkurrencepræget marked.

Business Central er især velegnet til mindre og mellemstore virksomheder med 5-250 brugere.

Læs mere om Business Centrals mange funktioner her.

Prøv Business Central helt gratis.

 

Alt du bør vide om Business Central

Fordele ved Microsoft Dynamics 365 Business Central

En komplet løsning

Her finder du alt lige fra styring af din økonomi til overblikket over dit logistikflow og integrerede salgsværktøjer i Sales og CRM modulerne.

Du finder med andre ord alt det, du måske kender fra Dynamics NAV – og mere til.

Se hvilker moduler af Business Central, som passer bedst til din virksomheds behov ved at klikke her.

 

Fleksibel adgang

Du har mulighed for at arbejde overalt, med alle de samme funktioner du har på en stationær pc, om du arbejder fra en pc, tablet, mobil, i det lokale miljø eller i skyen og på tværs af Windows-, Android- og iOS-enheder.

 

Løbende opdateringer fra Microsoft

Microsoft har stor fokus på udvikling af Business Central, der kommer løbende nye opdateringer og hvert halve år lancerer Microsoft en ny version. 

Anvender man Cloud-løsningen installeres disse opdateringer automatisk, dermed er man altid opdateret med de sidste nye rettelser og funktioner.
Anvendes der en On-Premise løsning skal opdateringer foretages manuelt på egen server.

Samtidig er Business Central designet således at opdateringer vil være 99% uafhængige af eksisterende tilretninger, da alle tilretninger laves uden for standardsystemet.

 

Komplet integration med Microsoft produkter og med andre systemer

Business Central er fuldt integreret med alle Microsoft programmer som Outlook, Excel, m.m., samt Microsoft tillægsløsninger som f.eks. Power BI, ligeledes med mange andre eksterne programmer/applikationer, for en endnu mere effektiv styring..

Læs mere om vores tillægsløsninger til Business Central og find netop den løsning, som passer til din virksomheds behov, klik her.

 

Præcis rapportering

Med indbyggede Power BI dashboards eller Jet Reports Excel-integrerede løsning, kan du, helt uden at forlade Business Central, tilgå din tilvalgte Power BI integration, opsætte rapporter, dashboards eller eksempelvis eksportere til Excel.

Med Power BI skaber du et visuelt overblik over dine data i realtid, der højner nøjagtigheden af dine forretningsanalyser markant, du kan dermed fokusere på at drive din virksomhed.

Med Business Central og Power BI har det aldrig været hurtigere og nemmere, at indsamle og visualisere data så du får det bedst mulige grundlag for, at træffe de rette forretningsmæssige beslutninger.

 

Intelligent projektstyring

Via digital opfølgning og administration undgår du tab på kundeprojekter. Sammenhold faktureringen og planlæg langt mere præcist og med planlagte omkostninger undervejs.

Følg hele tiden projektets performance i real-tid, så du løbende kan træffe de mest rentable beslutninger for ressourceforbruget.

Læs mere her om vores tillægsløsninger til analyse og rapportering.

Microsoft Dynamics 365 Business Central -
On-premise eller Cloud?

Man kan vælge mellem Cloud hvor software, service- og tjenesteydelser stilles til rådighed via internettet eller On-premise, det vil sige på egen server, – alt afhængigt af lige netop din virksomheds behov og IT setup.  
Ved cloud-løsningen varetages driften af jeres ERP løsning af Microsoft, samtidig er hosting inkluderet i det månedlige abonnement. Således er det nemmere at justere virksomhedens omkostninger til ERP-systemet i forhold til antallet af medarbejdere – uanset om I bliver flere eller færre brugere af Business Central.

Cloud-løsningens hastighed afhænger af din hardware og internetforbindelse. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at din hardware opfylder minimumskrav og at internetforbindelsen er stabil og hurtig.

Vælger man i stedet On-premise kan man vælge, at få løsningen installeret på sin egen server ”in-house”, eller i et hosting center. Har man egen server, kan man derfor selv vælge hvilke specifikationer man ønsker i forhold til diske, sikkerhed m.v.

Få hjælp fra vores konsulenter

Hos NaviLogic får du adgang til dygtige og erfarne specialister inden for Dynamics 365 Business Central. Vores konsulenter og programmører er eksperter i at analysere og forstå dine forretningsprocesser på et enkel og velfungerende Dynamics ERP system. Desuden tilbyder vi dig vores omfattende kompetencer og services som sikrer, at vi kan hjælpe dig med rådgivning, support og brug af din nye ERP løsning.

Vores services inkluderer IT og digitalisering hele vejen rundt om din forretning: Fra IT strategi, forretningsrådgivning, procesoptimering, ERP, tillægsløsninger, integration til tredjepartssoftware, mobilitet og IT drift.

Kontakt os og kom i gang med det samme.