Continia Expense Management

Nem indsendelse og godkendelse af kvitteringer fra vores partner Continia

Styr dine udgifter med Continia Expense Management

Med denne løsning kan du og dine medarbejdere få et klart overblik og nemt styrre alle typer rejseudgifter, bare ved at bruge Microsoft Dynamics NAV eller Business Central.

Indsend kvitteringer på farten

Med Continia Expense Management skal du og dine medarbejdere efter firmarejse ikke længere gå tilbage på kontoret for at indlevere jeres rejserapporter med papirkvitteringer. Faktisk kan I klare jeres udgiftsrapportering, samt kilometerantal, mens I er på farten med Expense Management-appen, blot ved at bare tage et billede, udfylde de obligatoriske felter og sende det direkte til jeres virksomheds bogholderi.

Automatisk kreditkort-afstemning

Med Continia Expense Management kan du samle dine medarbejderes udgifter på kreditkortet direkte i Microsoft Dynamics NAV og automatisk linke den individuelle udgift med en registreret kvittering. På den måde vil bogholderiet have et komplet overblik over dine medarbejderes transaktioner, og se om der mangler dokumentation.

Alle kan få adgang til godkendelsesprocessen

Idet udgifter enten kan godkendes direkte i jeres Dynamics NAV eller Business Central on-premise versioner, eller online med en webbrowser, har alle i organisationen adgang til godkendelsesprocessen, så de kan se de oprindelige udgifter på skærmen og enten acceptere, afvise, sætte på hold eller videresende dem til gennemsyn eller godkendelse.

Vil du vide mere om Continia Expense Management til din virksomhed, kontakt os her eller besøg Continia's hjemmeside.

Herunder kan du se to videoer fra Continia om denne løsning for Dynamics NAV og Business Central.

Continia Expense Management for Dynamics NAV

Continia Expense Management for Dynamics Business Central