Continia Document Capture

Få automatisk datagenkendelse fra dine dokumenter med denne løsning fra vores partner Continia

Lad ikke dine dokumenter ødelægge din forretnings aktiviteter, med NavLogic tillægsløsninger

Nemt styr på alle typer dokumenter

PDF-filer bliver automatisk downloadet og behandlet af en af de bedste OCR-teknologier – uden at du skal bekymre dig om noget som helst. Den samme proces gælder for dokumenter på papir – de skal bare scannes med en desktop- eller netværksscanner. Derudover bliver de relevante felter genkendt og overføres automatisk til Microsoft Dynamics NAV / Business Central, så du hurtigt og effektivt kan håndtere indkommende PDF-filer og papirdokumenter.

Fakturaer i XML-format har allerede alle nødvendige informationer og derfor er der ikke behov for OCR-behandling – de indlæses direkte via Continia XML-Import.

Nemt styr på alle typer fakturaer

Med Continia Document Capture kan du automatisk genkende leverandøren, få udvidet dine dokumentoversigter, samt præregistrere købsfakturaer m.m. Det bliver muligt med en 3-vejs matching proces som automatisk tilknytter fakturaer til eksisterende købsordrer eller modtagelser.

Alle har adgang til godkendelsesprocessen

Fordi fakturaer kan godkendes i Micorsoft Dynamics NAV / Business Central enten on-premise eller med en browser, kan de relevante medarbejdere se den oprindelige faktura og enten acceptere, afvise, sætte på hold eller videresende den til gennemsyn eller godkendelse. Du kan videregive de samme muligheder til alle de medarbejdere, som ikke har adgang til Microsoft NAV / Business Central, med Continia Web Approval, som kan bruges i tilknytning til Continia Document Capture.

Vil du vide mere om Continia Document Capture netop til din virksomhed, kontakt os her eller besøg Continia's hjemmeside.

Hvis du ønsker du at se denne løsning i brug, henholdigvis på Dynamics NAV og Business Central, så er her to relevante videoer fra Continia.

Continia Document Capture for Dynamics Business Central

Continia Document Capture for Dynamics NAV