Dokumentløsninger

Få total styr på alle dine dokumenter med disse tillægsløsninger

Styr dine dokumenter uden udfordringer med NaviLogic add-ons til Microsoft Dynamics 365

Trænger du til mere kontrol over alle de mange forskellige dokumenter, som din virksomhed bruger i hverdagen, så har vi mange løsninger som hjælper dig med at spare tid, reducere omkostninger og minimere fejl.

Continia Document Capture

Nemt håndtering af alle typer dokumenter

Med Continia Document Capture kan du scanne, udtrække OCR-data, registrere, bogføre og arkivere alle typer af dokumenter. PDF-filer bliver automatisk downloadet fra prædefinerede e-mail adresser og behandlet af prisvindende OCR-teknologi - uden brugerens involvering overhovedet. Dokumenter på papir scannes med en desktop- eller netværksscanner og følger derefter samme flow som PDF-filer.

Læs mere her.

Continia Expense Management

Nem indsendelse og godkendelse af kvitteringer

Med Continia Expense Management får du et klart overblik og nem styring af alle typer rejseudgifter. Faktisk behøver medarbejdere på farten ikke længere at gå tilbage til kontoret for at indlevere deres rejserapporter med papirkvitteringer. Med Continia Expense Management kan de klare deres udgiftsrapportering, mens de er på farten gennem et par enkle trin med Expense Management-app´en.

Læs mere her.

Continia XML Import

Nem behandling af XML-baserede fakturaer

Automatisér din fakturabehandling, fra modtagelse og registrering af et dokument til godkendelse, bogføring og i sidste ende fremsøgning af dokumenter fra det digitale arkiv – via Continia XML Import løsningen.

Læs mere her.

Continia Web Approval Portal

Godkend alle dokumenter fra PC, tablet eller mobil

Continia Web Approval Portal er en webservice, hvor alle medarbejdere kan godkende udgifter og dokumenter lige meget, hvor de befinder sig - de skal bare have adgang til alle udgifter og dokumenter, der afventer godkendelse gennem Web Approval Portal via PC, tablet eller smartphone.

Læs mere her.