Jet Reports

Automatisér din økonomiske rapportering

Jet Reports logo

Jet Reports er en meget effektiv samarbejdspartner til dig, som styrer finansielle og operationelle data til at skabe rapporteringer og fakturaer, som nemt kan deles med andre i din organisation.

Faktisk er Jet Reports et Excel-baseret rapporteringsværktøj fra Insightsoftware, der er fuld integreret med Microsoft Dynamics. Den slags integration betyder, at du kan få adgang til alle dine tal og data direkte i Excel og Microsoft Dynamics, og du kan anvende de samme felter og kalkulationer, som du er vant til i Excel.

Alle funktionerne ligger faktisk i selve Excel-filen, så du opdaterer rapporterne direkte i Excel og deler dem med dine kolleger, som ikke skal have programmet installeret på deres computere. På den måde reducerer du risikoen for fejl i data og kalkulationer, og du sparer meget tid og udgifter på rapportering. Faktisk kan du med Jet Reports også automatisere alle dine Excel-rapporter og udsendelse af e-mails, og dermed stærkt reducere og eliminere det manuelle arbejde og prioritere andre opgaver.

Vil du vide mere om Jet Reports til din virksomhed? Kontakt os her eller besøg Insightsoftware's hjemmeside.

Hvis du ønsker at se denne løsning i brug, så er her to relevante videoer - den første viser Jet Reports vigtigste funktioner, den anden viser, hvordan man nemt kan skabe rapporteringer med den programme.

Jet Reports demo

Nemt skab rapporter fra bunden