Betalingshåndtering

Nem håndtering af alle din virksomheds e-fakturaer, overførsel til banken og opkrævning af dine leverandører

Nem håndtering af fakturaer, kommunikationer med banken, opkrævning af leverandører

Søger du en eller flere løsninger til dine udfordringer med betalinger, opkrævning og kommunikation med dine kunder, leverandører og banken, så har vi flere tillægsløsninger til din virsomheds behov.

Continia Payment Management

Unikt og sikkert betalings-workflow

Du kan sende betalinger direkte fra Microsoft Dynamics til din banks online-system via Continia Payment Managements unikke, direkte kommunikation med banken. Betalingerne bliver godkendt og sendt til banken i ét simultant workflow, og du modtager en kvittering for betalingen med det samme.

Læs mere her.

Continia Collection Management

Automatisk faktura- og opkrævningsprocesser

Continia Collection Management er en komplet kundeopkrævningsløsning, der administrerer kundeopkrævninger og kreditnotaer direkte fra Microsoft Dynamics. Sådan får du et klart overblik over alle betalte og ubetalte opkrævninger. Du sender dine opkrævninger til din bank digitalt, og derefter administrer banken opkrævningen og adviseringen direkte.

Læs mere her.

Continia MobilePay Invoice

Enkel betalingsproces via Mobilepay

Denne løsning gør det muligt for dig at fakturere dine kunder direkte via kundens MobilePay app fra din Microsoft Dynamics 365, så du kan slippe af med ellers tidskrævende processer, som muligvis kan resultere i fejl og spild af ressourcer. Husk bare, at denne løsning kun er tilgængelig for kunder med en konto i Danmark.

Læs mere her.

Continia Statement Intelligence

Strømlign hele betalingprocessen

Få alle de nødvendige funktioner for at nemt indlæse digitale kontoudskrifter fra din bank, og således stressfrit håndtere dine bankkonti gennem Continia Payment Management. Med de to sammen kan du strømline din hele betalingsproces, fra let importering af kontoudskrifter, til automatisk vedhæfting af bilag, afregning af kombinerede betalinger og automatisk oprettelse af indbetalingsbilag.

Læs mere her.