Services

Rådgivning om optimering af din virksomhed

Service Rådgivning Analyse System Design Procesoptimering Implementering Træning Opgradering Projektledelse Support

I NaviLogic har vi specialiseret os i at give en yderest kvalificeret og personlig rådgivning til dig og din virksomhed. Inden vi giver en anbefaling, så sørger vi altid for at sætte os 100% ind i netop din virksomheds behov, jeres ønsker og problemstillinger for således i fællesskab at finde frem til, hvad der er den bedste løsning for din virksomhed.

For at IT kan understøtte din forretning bedst muligt, er det desuden meget afgørende, at du har sat dig mål for, hvordan IT kan understøtte og udvikle din forretning. Det kan være alt fra at strømline dine forretningsgange, øge medarbejdernes produktivitet, analysere data, tilbyde nye services eller at kunne reagere hurtigt på ændringer i markedsforhold.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med alle former for services relateret til Microsoft Dynamics 365 Business Central, NAVision og Navigator.

Skiftet til Business Central kan nemt gå hen og blive en uoverskuelig opgave for mange virksomheder, både med hensyn til økonomi og tidsforbrug. Det er, fordi platformen og mulighederne er så omfattende.

Vores anbefaling, baseret på vores mange års erfaring, er at inddele implementeringen af Business Central i realistiske faser, der giver mening for din virksomhed.

Når implementeringen bliver opdelt i faser, får I fordelen af at komme hurtigere i gang med Business Central. I bruger tiden bedre, og der er god kontrol over økonomien i projektet.

Faseopdelingen betyder også, at I på kort tid bliver fortrolige med Business Central, og således er mere afklarede omkring jeres behov og ønsker i de efterfølgende faser.

De 8 sikre trin i NaviLogic metoden

Rådgivning og projektledelse i topkvalitet

Under selve implementering af løsningen overgår din virksomhed til driftsupport, hvor vores support hotline står klar til at hjælpe jer, hvis I har spørgsmål eller problemer med brugen af den nye løsning.

Netop ud fra din virksomheds behov kan vi hurtigt give dig et kompetent svar på, hvilke opgraderingsmuligheder der vil være relevante og de rigtige for dig og din virksomhed.

Vi kan hjælpe dig med alle aspekter af din næste opgradering og kan tilbyde dig at stå for hosting, drift og service/support, når vi i fællesskab har fundet frem til den optimale løsning for dig. Vi digitaliserer og effektiviserer forretningsprocesser, og forenkler dem så vi sammen finder løsningen på jeres forretningskritiske udfordringer.

Så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om fordele og ulemper ved at opgradere eller ved at skifte til Dynamics 365 Business Central.