Dynamics Business Central / NAV konsulent

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Pia Kenborg

Finance, HR & Admin

Dynamics Business Central / NAV konsulent

Er du erfaren konsulent i Dynamics Business Central og NAV? Brænder du for at skabe den bedste ERP-løsning for dine kunder? Så er det job noget til dig.

Table of Contents

Microsoft Business Central / NAV konsulent

Er du den erfarne konsulent, der fungerer i spændingsfeltet mellem kunden og den interne organisation? Motiveres du af, gennem en høj grad af teknisk kompetence, at sikre de rette løsninger? Trives du i en dynamisk organisation, hvor 2 dage aldrig er ens? Så er det muligvis dig, vi søger.

Hos NaviLogic har vi travlt, og til at styrke organisationen søger vi en Microsoft Business Central / NAV konsulent, der brænder for at sikre den rette ERP-løsning til kunderne. Stillingen er nyoprettet og bliver central i virksomhedens fortsatte vækst, og stiller krav til din evne til at prioritere, kommunikere og eksekvere, og hvor det er essentielt, at du har forståelse for hele virksomhedens værdikæde.

Jobbeskrivelse

Dit ansvar som Microsoft BC / NAV konsulent bliver at vejlede, rådgive, konvertere og implementere de rette løsninger ved kunderne for derigennem at optimere deres forretning. Du bliver bindeled mellem kunden og udvikling, og får en hverdag, der er præget af dialog – og dine arbejdsopgaver kan variere fra analyse til hands-on implementering.

Selvstændighed i kombination med samarbejde på tværs af funktioner er begge nøgleord, hvis du skal have succes i jobbet – dette skal afspejles i din tilgang både eksternt ved kunder og samarbejdspartnere såvel som internt i NaviLogic.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:

Din baggrund

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men du har solid erfaring som konsulent inden for ERP-branchen og har arbejdet med enten NAV og/eller Business Central.

Du er en dygtig kommunikator, der har erfaring med at opbygge og vedligeholde langsigtede kunderelationer, og du kan begå dig på både taktisk og operationelt niveau.

Derudover forventer vi følgende:

NaviLogic tilbyder

Du bliver en del af en veletableret og serviceorienteret virksomhed med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du tilbydes kontinuerlig faglig og personlig udvikling kombineret med en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Vi arbejder på at besætte jobbet snarest muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jesper Kenborg på mobil 0045 30260416, eller sende CV og ansøgning til Pia Kenborg på pk@navilogic.dk.