Continia XML Import

Brug for rådgivning?

Udfyld formularen nedenfor, så står vores erfarne konsulenter klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Continia XML Import

Løft automatiseret fakturering til næste niveau med Peppol og andre XML-baserede leverandørfakturaer direkte i Business Central

Med den løsning kan du nemt styre dine fakturaer i PEPPOL og andre XML-formater. Så du kan nemmere håndtere dine leverandører verdensrund, ved at direkte se dem i din Dynamics NAV / Business Central-klient.

Hvad kan du gøre med løsningen?

Nemt brug af elektroniske formater som standard

Med XML Import kan du behandle hvert indgående XML-dokument og registrere de pågældende data i Business Central. Baseret på disse data identificerer modulet automatisk fakturatypen ud fra de understøttede formater. Faktisk indeholder modulet en række populære formater, som er direkte klar til brug. Andre typer af XML-filer kan nemt konfigureres og føjes til dit katalog.

Effektivt styr på dine leverandører verden rundt med Continia Delivery Network.

Vidste du, at du kan få gavn af Continia Delivery Network til håndtering af dine leverandører? Det er en tjeneste, som er integreret i det elektroniske netværk PEPPOL eDelivery Network. Så hvis du har leverandører med forbindelse til PEPPOL eDelivery Network, kan du få dem til at sende dig dokumenter på denne måde. Derefter bliver dokumenterne automatisk tilføjet til din Business Central.

Få en komplet oversigt over dine fakturaer

Da XML Import er en del af Continia Document Capture, er dokumentprocesserne de samme, selvom de kræver en anden licens. Præcis som PDF-dokumenterne håndteres med Contina Document Capture, så er det lige så nemt at downloade PEPPOL og andre XML-dokumenter automatisk. Takket være den integration, kan du se en forhåndsvisning af fakturaer direkte i din Dynamics NAV / Business Central-klient, alt imens godkendelse af dokumenterne foregår i Document Capture på samme måde som PDF-dokumenterne.

Vil du vide mere om Continia XML Import til din virksomhed og om de understøttede formater, kontakt os her eller besøg Continia’s hjemmeside.

Herunder kan du se to videoer fra Continia, som viser to af de meste anvendte funktioner af denne løsning – integrationen med Document Capture og importering af e-fakturaer.

Continia XML Import integreret med Document Capture

Continia XML Import til e-fakturaer