Continia Expense Management

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Continia Expense Management

Nu er det lettere end nogensinde at registrere forretningsrelaterede udgifter og aktiviteter i Business Central

Med denne løsning kan du og dine medarbejdere få et klart overblik og nemt styre alle typer rejseudgifter, bare ved at bruge Microsoft Dynamics NAV eller Business Central.

Hvad kan du gøre med løsningen?

Indsend kvitteringer på farten

Med Continia Expense Management skal du og dine medarbejdere efter firmarejse ikke længere gå tilbage på kontoret for at indlevere jeres rejserapporter med papirkvitteringer. Faktisk kan I klare jeres udgiftsrapportering, samt kilometerantal, mens I er på farten med Expense Managementappen, blot ved at bare tage et billede, udfylde de obligatoriske felter og sende det direkte til jeres virksomheds bogholderi.

Automatisk kreditkort-afstemning

Med Continia Expense Management kan du samle dine medarbejderes udgifter på kreditkortet direkte i Microsoft Dynamics NAV og automatisk linke den individuelle udgift med en registreret kvittering. På den måde vil bogholderiet have et komplet overblik over dine medarbejderes transaktioner, og se om der mangler dokumentation.

Godkendelsesprocessen bliver tilgængelig for alle

Idet udgifter enten kan godkendes direkte i jeres Dynamics NAV eller Business Central on-premise versioner, eller online med en webbrowser, har alle i organisationen adgang til godkendelsesprocessen, så de kan se de oprindelige udgifter på skærmen og enten acceptere, afvise, sætte på hold eller videresende dem til gennemsyn eller godkendelse.

Vil du vide mere om Continia Expense Management til din virksomhed, kontakt os her eller besøg Continia’s hjemmeside.

Herunder kan du se to videoer fra Continia om denne løsning for Dynamics NAV og Business Central.

Continia Expense Management for Dynamics Business Central

Continia Expense Management for Dynamics NAV