Continia Document Output

Brug for rådgivning?

Udfyld formularen nedenfor, så står vores erfarne konsulenter klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Continia Document Output

Få overblikket over afsendelse af alle dokumenter; printede, e-mailede og elektroniske dokumenter

Continia Document Output

Med Continia Document Output kan du gøre udsendelsen af dine dokumenter meget hurtigere, mere effektiv og mere sikker.

Hvordan kan løsningen hjælpe dig ?

Send dokumenter elektronisk og automatisk

Med denne løsning kan du benytte dig af klar-til-brug skabeloner, til at sende kontoudtog, fakturaer, påmindelser, ordrebekræftelser m.m. Således lettes dit arbejde, du bliver mere effektiv og du undgår fejl. Bare find den rigtige skabelon og tryk på send-knappen.

Ønsker du selv at designe og tilpasse dine skabeloner, med f. eks. jeres logo, kan du gøre det hele selv. Så enkelt og nemt er det.

Slip for angreb fra hackere og svindlere

Med Document Output kan du signere dine pdf-dokumenter, så du forhindrer hackere i at ændre betalings- og/eller kontoinformationer i de pdf-filer, der udsendes. Alt dette giver din virksomhed et højere sikkerhedsniveau i forhold til at beskytte egne, dine kunders og leverandørers følsomme data.

Hold styr på alle udsendte dokumenter

Skab overblik over de dokumenter, du udsender, inklusiv vedhæftede filer. Med Document Output er alle aktiviteterne faktisk registreret i en log, som hjælper dig med at holde øje med alt, som bliver udsendt og dermed minimere fejl og dobbeltarbejde. Afhængigt af dine kunders behov kan du vælge at sende dokumenter ud via e-mail eller med posten.

Automatisér udsendelsen af e-mails og hele din arbejdsgang

Du kan automatisere dine aktiviteter ved at sende faktura, kontoudtog og mere igennem masseudsendelse af e-mails. Imens disse dokumenter udsendes automatisk, kan du fortsætte med dit arbejde i selve Document Output, og du spilder ikke tiden på at vente.

Vil du vide mere om Continia Document Output til netop din virksomhed, så kontakt os her eller besøg Continia’s hjemmeside.

Hvis du ønsker at se denne løsning i brug, i henholdsvis Dynamics Business Central og Dynamics NAV, så er her to relevante videoer fra Continia.

Continia Document Output til Dynamics Business Central

Continia Document Output til Dynamics NAV