Continia Document Capture

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Continia Document Capture

Håndtér alt omkring leverandørfakturaer direkte fra Business Central

Med den løsning kan du nemt styre alle typer af dokumenter i din virksomhed, inkl. fakturaer på papir såvel som I elektronisk format. Benyt dig af Continia’s komplette integration med den nyeste OCR-teknologi og med PEPPOL eDelivery Networks.

Hvad kan du gøre med løsningen?

Nemt styr på alle typer dokumenter

PDF-filer bliver automatisk downloadet og behandlet af en af de bedste OCR-teknologier – uden at du skal bekymre dig om noget som helst. Den samme proces gælder for dokumenter på papir – de skal bare scannes med en desktop- eller netværksscanner. Derudover bliver de relevante felter genkendt og overføres automatisk til Microsoft Dynamics NAV / Business Central, så du hurtigt og effektivt kan håndtere indkommende PDF-filer og papirdokumenter.

Fakturaer i XML-format har allerede alle nødvendige informationer og derfor er der ikke behov for OCR-behandling – de indlæses direkte via Continia XML-Import.

Effektiv fakturahåndtering

Med Continia Document Capture kan du automatisk genkende leverandøren, få udvidet dine dokumentoversigter, samt præregistrere købsfakturaer m.m. Det bliver muligt med en 3-vejs matching proces som automatisk tilknytter fakturaer til eksisterende købsordrer eller modtagelser.

Nemmere og hurtigere godkendelsesproces

Fordi fakturaer kan godkendes i Micorsoft Dynamics NAV / Business Central enten on-premise eller med en browser, kan de relevante medarbejdere se den oprindelige faktura og enten acceptere, afvise, sætte på hold eller videresende den til gennemsyn eller godkendelse. Du kan videregive de samme muligheder til alle de medarbejdere, som ikke har adgang til Microsoft NAV / Business Central, med Continia Web Approval, som kan bruges i tilknytning til Continia Document Capture.

Undgå godkendelse af falske fakturaer og forebyg svindel, inden du tager på ferie

Ferieperioden er ikke kun til afslapning, rejse og tid med familien, men desværre også til fakturasvindel i virksomheder. Faktisk stiger antallet af falske fakturaer i løbet af ferieperioden. Med Document Capture undgår din virksomhed svindel og pengespild.

Hvorfor er ferieperioden så farlig for virksomheder? Kriminelle, som gerne vil svindle din virksomhed, udnytter den lave bemanding på kontoret i ferieugerne – især om sommeren. Faktisk udnytter svindlerne den lave bemanding i virksomhederne ved at forsøge at få falske fakturaer igennem til betaling. Men, med det rigtige godkendelsesflow, vil din virksomheds faktura altid være tilgængelige for de relevante medarbejdere. Faktisk kan Document Capture hurtigt advare dig om mulig svindel ved at sammenligne kreditorens bankkontonummer i kreditorlisten ud fra informationen på fakturaen.

Vil du vide mere om Continia Document Capture netop til din virksomhed, kontakt os her eller besøg Continia’s hjemmeside.

Hvis du ønsker du at se denne løsning i brug, henholdigvis på Dynamics NAV og Business Central, så er her to relevante videoer fra Continia.

Continia Document Capture for Dynamics Business Central

Continia Document Capture for Dynamics NAV