Power BI

Brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed. Det er uforpligtende.

Kontaktperson

Jesper Kenborg

Adm. Direktør, MCP, MCTS

Power BI til Business Intelligence

Opret forbindelse til og visualiser data med Power BI, Microsoft Business Intelligence løsning

Power BI - Business Intelligence ved hånden

Med Power BI kan du nemt oprette forbindelse til, modellere og visualisere dine data og på den måde skabe mindeværdige rapporter, der er tilpasset dine KPI’er og det pågældende brand.

Hvad kan du gøre med løsningen?

Arbejd på farten

Få Power BI-mobilappen til Android, iOS og Windows Mobile uden omkostninger, så du kan få vist og samarbejde om rapporter og visualiseringer overalt.

Derudover er Power BI tilgængelig på alle enheder direkte fra browser, så du ikke nødvendigvis skal downloade og installere app’en.

Husk at med Power BI kan du ikke udskrive graferne, men du kan ta’ et skærmbillede og dele det.

Endpoint til endpoint-databeskyttelse

Opnå bedre beskyttelse af data på tværs af Power BI -rapporter, -dashboards og -datasæt med fast beskyttelse, der også fungerer, selv når de deles uden for organisationen eller eksporteres til andre formater, f.eks. Excel, PowerPoint og PDF.

Få indsigt fra dine største BI-udrulninger

Få mest muligt ud af dine big data-investeringer ved at oprette forbindelse til alle dine datakilder, så du har mulighed for at analysere, dele og fremme indsigt på tværs af organisationen, samtidig med at dataene bevarer deres nøjagtighed, sammenhæng og sikkerhed.

Omfattende datatilslutninger

De voksende muligheder af over 120 connectorer uden omkostninger betyder mulighed for at hente data fra stort set alle kilder. Opret forbindelse til datakilder i det lokale miljø og i cloud-miljøer, f.eks. Dynamics 365, Azure SQL Database, Salesforce, Excel og SharePoint.

Træf beslutninger med tillid

Arbejd nemt på de samme data, samarbejd om rapporter, og del indsigt på tværs af populære Microsoft Office-applikationer, f.eks. Microsoft Teams og Excel – så alle i organisationen hurtigt kan foretage datadrevne beslutninger for at fremme strategiske handlinger.

Vil du vide mere om Power BI til din virksomhed? Kontakt os for at få vejledning og rådgivning af vores konsulenter.

Se Power BI i brug

Ønsker du at se denne løsning i brug, så er her to relevante videoer – den første er en udtalelse fra vores kunde ASTRUP Group om hvordan og hvor meget Power BI har hjulpet deres virksomheds vækst; den anden video viser Power BI’s vigtigste funktioner.

Power BI - set fra en af vores kunders synspunkt

Power BI demo